Suomen Cupin jatkopaikka jaossa Iisalmella

Keskiviikkona Lapuan Virkiän voittanut KOOVEE kohtaa tänään Iisalmella IPK:n. Ottelussa todennäköisesti ratkaistaan neljännelle kierrokselle jatkava joukkue, toki iisalmelaisten on myös Virkiä voitettava.

Niko Härkösen johtama IPK kuuluu KOOVEEn ohella Mestiksen kärkijoukkueisiin, joten luvassa on varmasti tiukka ja tasainen vääntö jatkopaikasta. Kovat hankinnat kuten Jules Gallet, Robert Kalkis, Alex Cotton, Jaakko Lantta, Henri Kivioja sekä Atte Karppinen kertovat joukkueen iskukyvystä.

IPK:lle ottelu on siis ensimmäinen Suomen cupissa, Virkiän he kohtaavat Lapualla huomenna. Kolme harjoitusottelua he ovat pelanneet, JoKP on kaatunut kahdesti ja Hermes kertaalleen. Tehokkaimmin ovat pisteitä keränneet Henri Knuutinen sekä Samuel Tirronen.

KOOVEElla jatkaa maalinsuulla keskiviikon tapaan Reima-Ville Roos. Luukulle saapuu armeijan harmaista Verneri Virtanen.

Puolustuksessa pieniä muutoksia, sillä tänään mennään seitsemällä pakilla. Adam Wolin jää pois ja kokoonpanoon nousevat Oskari Kantola sekä Matias Hautala. Parit ovat:

18 Wehmas Jeremi – 23 Hänninen Jami

49 Västilä Markus – 7 Kantola Oskari

36 Ruusu Elias – 12 Hautala Matias

5 Hällfors Kalle

Hyökkäysketjuihin ei muutoksia tehdä, vaan IPK:n kimppuun käydä keskiviikon ketjuilla:

15 Markkula Samu – 27 Hakanen Santtu – 21 Kivimäki Jere

28 Metsänen Verneri – 55 Iso-Mustajärvi Tomi- 72 Sillanpää Santeri

8 Nieminen Ville – 17 Kinnari Aku – 20 Aalto Santeri

52 Ojala Aleksi – 16 Aho Perttu – 9 Nyppeli Jesse

Ottelu alkaa Iisalmella klo 18.30 ja on nähtävänä Leijonat-tv:n kautta.

Seuraava ottelu varmistuu viikonlopun aikana. Onko se Suomen cupin neljännen kieroksen ottelu vai harjoitusottelu, sitä jännäämme tänään.