Taistellut KOOVEE taipui tehokkaalle IPK:lle

KOOVEE – IPK 1-5 (1-1,0-3,0-1)

KOOVEEn kolmen ottelun viikko lähti liikkeelle sarjakutosen IPK:n saapuessa Hakametsään vierailulle. Molemmille joukkueille pisteet olisivat olleet tuiki tärkeitä, mutta ainoastaan vieraat saivat pistepussiaan kartutettua.

Avauserä:

KOOVEE tuli erittäin kovalla asenteella otteluun ja saikin lentävän startin. Emil Järventie kihautti avausosuman jo ensi minuutilla, vielä polvillaan jäällä liukuen. Nuori mies vielä itse riisti kiekon hyökkäysalueella ja sai siitä mukavan palkinnon ensimmäisessä vaihdossaan SaiPa:sta paluun jälkeen.

Sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuva IPK otti kuitenkin hienoisen hallinnan pelistä itselleen, eikä enää antanut KOOVEEn itseään yllättää. Erän kahdesta ylivoimastaan ensimmäisellä vieraat iskivät myös tasoituksen, kun Veikka Halonen pääsi laukomaan suoraan poikittaissyötöstä kiekon ohi Reima-Ville Roosin.

Toinen erä:

Toinen erä oli pelillisesti tasaväkisempi kuin avauserä, mutta tuloksellisesti IPK oli todella tehokas. KOOVEE ei onnistunut yhdeksästä laukauksestaan huolimatta kertaakaan Eetu Randelinia vieraiden maalilla ohittamaan.

IPK puolestaan oli tehokas ja iski erässä peräti kolme maalia. Ensimmäisen viimeisteli tasaviisikoin Nicolas Werbik, toisen vieraat iskivät ylivoimalla Pekka Suhosen toimesta ja aivan erän lopulla karkasi Samuel Timonen alivoimalla maalintekoon.

Kolmas erä:

KOOVEE luisteli päätöserään maalinnälkäisenä ja työhaalarit päälle puettuna. Joukkue painoi päälle ja pakotti IPK:n puolustuskannalle. Rajusta yrityksestä huolimatta ei kiekkoa saatu toimitettua Randelinin taakse.

IPK pääsi peliin paremmin mukaan päästyään erän puolenvälin jälkeen ylivoimalle. Välittömästi jäähyn päätyttyä iski Atte Karppinen illan viimeisen osuman KOOVEEn verkkoon. Erän loppu mentiin jälleen vieraiden hallitessa tapahtumia jäällä.

Kaksi peliä runkosarjaa KOOVEElla on vielä jäljellä ja kamppailu kotiedusta jatkuu, sillä myös K-Vantaa hävisi illan ottelunsa. Seuraavaksi KOOVEE matkustaa perjantaina Turkuun, jossa se haastaa TUTO:n viimeistä kertaa tällä kaudella. Runkosarjan päätösottelu pelataan lauantaina Hakametsässä Hermestä vastaan.