Tällä viikolla KOOVEE vierailee Heinolassa ja isännöi hallitsevaa mestaria kotiluolassaan

Viime viikon kahdesta kotipelistä ei lopulta jäänyt kokemuksen lisäksi kuin yksi piste, joten tällä viikolla KOOVEE on ärsytetty ja nälkäinen. Kahden viikon ottelu jälleen luvassa, mutta nyt myös käydään pikku reissullakin.

Viikon ensimmäinen ottelu pelataan torstaina Heinolassa Peliittojen vieraana. Sarjassa 11. oleva isäntäjoukkue ei ole saanut oikein missään vaiheessa peliään sille tasolle, mitä Heinolassa ennen kauden alkua odotettiin. Perjantaina Peliitat sai katkaistua seitsemän ottelun mittaisen tappioputkensa, mutta lauantaina joukkue hävisi vieraissa FPS:lle.

Yksi Mestiksen kiinnostavimpia pelaajia löytyy heinolalaisten riveistä, kun Eetu Selänne liittyi joukkueeseen muutama viikko takaperin. Aivan isä-Teemun veroinen pelaaja hän ei ainakaan vielä ole, mutta on osoittanut vaarallisuutensa jo useammassa ottelussa.

Viikko päättyy lauantaiseen huippukamppailuun, kun hallitseva mestari Ketterä saapuu Hakametsään. Sarjakakkonen on viime aikoina ollut hurjassa vireessä voittaen 12 ottelua viimeisimmistä 14 ottelustaan.

KOOVEElla on hiukan kalavelkoja Ketterälle maksettavaan, sillä kauden ensimmäinen kohtaaminen Imatralla kääntyi harmittavasti päätöserässä johtoasemasta niukkaan tappioon. Silloin toki KOOVEElla oli ainoastaan yhdeksän kenttäpelaajaa matkassa, joten tuota tappiota voidaan hyvällä syyllä kutsua taistelutappioksi.

Torstaisen vierasottelun voi kätevästi kotona katsoa C Moren kautta, toisaalta Heinola on mukavan lähellä vaikka ajelisi paikan päällä KOOVEEta kannustamassa. Lauantain kotiottelu alkaa Hakametsässä perinteisesti klo 17, KOOVEEn pelaajat toivovat silloin saavansa kotiyleisön tuen avukseen vahvan vastustajan kaatamiseen.