Tämän viikon teemana lohenpyynti – K-Vantaa kohdataan sekä vieraissa että kotona

Kaksi maukasta voittoa viime viikolla saalistanut KOOVEE kohtaa tällä viikolla kahdesti lohipaitaisen K-Vantaan joukkueen. Keskiviikkona lohea pyydetään Vantaan Tikkurilassa ja perjantaina vuorossa on kotiluola Hakametsä.

K-Vantaa on perustettu 1994, jolloin vantaalaiset jääkiekkoseurat yhdistyivät kaupungin yhteiseksi joukkueeksi. III-divisioonasta taipaleensa aloittanut seura nousi keväällä 2000 juuri perustettuun Mestikseen. Vantaalaiset ovatkin TUTO:n ohella ainoat joukkueet, jotka ovat pelanneet Mestiksessä alusta alkaen sarjatasoa vaihtamatta.

Alkukausi on lohipaidoilta sujunut erinomaisesti, joukkue on sarjataulukossa tällä hetkellä kolmantena. Kaksi kertaa Mestiksessä hopeaa saaneen K-Vantaan viime viikon saldo oli kaksi voittoa kolmesta ottelusta. TUTO kaatui Tikkurilassa ja Latviasta tuloksena oli sekä tappio että voitto.

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet toisensa kahdesti, eikä KOOVEE ole saanut lohta kertaakaan pyydettyä. Syyskuussa vantaalaiset ryöstivät pisteet Hakametsästä luvuin 6-2 ja lokakuussa lohipaidat pitivät pisteet itsellään 4-2 voitollaan.

Keskiviikon ottelua voi toki seurata C Moren kautta kotonakin, mutta joukkue arvostaisi kovasti kannattajien kannustusta myös ihan paikan päällä. Perjantaina nautitaan livekiekosta jälleen Hakametsässä. Molemmat pelit alkavat klo 18.30.