Tänään haastetaan Hermes Kokkolassa

Viikon toinen ottelu pelataan tänään Kokkolassa Hermeksen vieraana. Kuudentena oleva Hermes on viisi pistettä KOOVEEta edellä ja pääsee otteluun hyvin levänneenä. Heidän edellinen ottelunsa oli lauantaina, kun he hakivat täyden pistepotin Keuruulta.

Hermeksen tehokkaimmat pelaajat ovat Kalle Matikainen (5+14) sekä Kärpistä lainalla oleva Sisu Yliniemi (8+8). Maalivahdeista eniten on pelannut sveitsiläinen Mathieu Croce (89.52%), mutta hän siirtyi lainalle Liigaan Kärppien riveihin. Toiseen suuntaan siirtyi puolestaan Visa Vedenpää (86.21%), joka on ehtinyt esiintyä kahdesti Hermeksen paidassa tällä kaudella.

Joukkueet kohtasivat toisensa lokakuun alussa Hakametsässä, tuolloin Hermes vei pisteet mukanaan 3-5 vierasvoitollaan. Viime kauden neljästä kohtaamisesta KOOVEE voitti ainoastaan yhden, eli hankalasta vastustajasta on kyse.

KOOVEEn kokoonpanoon palaavat keskiviikon kamppailusta puuttuneet Patrik Hamrla ja Ondrej Kos. Myös ketjuja on hiukan muokattu ja U20-joukkueesta on nostettu Markus Laurila kauden toiseen otteluunsa.

Kokkolan jäähallissa kiekko putoaa jäähän klo 18.30 ja ottelunhan näet MTV Katsomossa, maksullisella MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Keskiviikkona KOOVEE pyörähtää vielä Vantaalla, mutta torstaina Hakametsään saapuu vieraaksi Kajaanin Hokki.