Tänään KOOVEE – Hokki Hakametsässä ilman yleisöä

KOOVEEn viikon ainoaksi otteluksi jäänyt tiukka kamppailu Hokkia vastaan pelataan tänään Hakametsässä, mutta tyhjille katsomoille.

Molemmille joukkueille illan ottelu on tämän vuoden ensimmäinen ottelu. Hokki  päätti vuoden 2021 neljän tappion putkessa häviten viimeisen kohtaamisen Kajaanissa RoKi:lle maalein 4-6. Tappioiden myötä kajaanilaiset ovat pudonneet sarjataulukossa sijalle kuusi, mutta edelleen vahvasti menossa kohti suoraa pudotuspelipaikkaa.

Hokin paras pistemies on ollut selkeällä erolla muihin turkulaislähtöinen Oskari Siiki, joka on 29 ottelussa takonut tehot 15+16. Hänestä seuraavana on kokenut puolustaja Risto Mattila tehoin 7+17. Torjuntavastuun ovat tasaisesti jakaneet tänään aloittava Alex Mäkelä (88.25%) ja Patrik Koivisto (91.36%). Joukkueeseen liityi SaPKo:sta kaksoisveljensä Danielin seuraksi syksyllä KOOVEEnkin mukana ollut Anton Troshin, joten tuttuja pelaajia on vastaan tänään luistelemassa.

KOOVEE lopetti viime vuoden kolmen ottelun pisteputkessa, kun se voittomaalikilpailussa kaatoi Peliitat vieraskaukalossa. Joukkueen kokoonpanoon palaa pitkän tauon jälkeen kokenut Henri Tuominen. Hän tuo tullessaan paljon kaivattua johtajuutta sekä rauhallisuutta. Maalissa jatkaa loistavia ottelita Heinolassa esittänyt Verneri Virtanen.

Otteluun ei valitettavasti oteta lainkaan katsojia, mutta tuttuun tapaan ottelun näkee suorana ja asiantuntevasti selostettuna C Moren palvelun kautta.