Tänään KOOVEE matkaa K-Espoon vieraaksi

Eilen 5-2 kotivoiton FPS:sta napannut KOOVEE lähtee venyttämään voittoputkeaan Espooseen. Joukkueen edellinen tappio on nimenomaan kovaa espoolaisjoukkuetta vastaan viime viikolta, jolloin K-Espoo kävi ryöstämässä pisteet Hakametsästä 3-6 vierasvoitollaan.

Sarjanousija K-Espoon alkukausi on ollut todella kovaa suorittamista, ainoastaan kerran joukkue on poistunut kaukalosta tappio niskassaan. Tuo tappio tuli paikallisottelussa K-Vantaata vastaan viikko sitten. Keskiviikkona espoolaiset tosin kuittasivat samantien, voittamalla vantaalaiset kilpakumppaninsa jatkoajalla. Espoolaisten paras pistemies on Petteri Villanen 5+3 tehoillaan ja hänen takanaan on KOOVEEta viime kaudella edustanut Anton Ollikainen tehoilla 6+1. Espoolaisilta löytyy tehoja laajalla rintamalta, sillä maalin on jo onnistunut tekemään 11 pelaajaa ja pisteillekin päässyt peräti 18 pelaajaa.

KOOVEE lähtee hakemaan Espoosta voittoa kahden voiton putkessa. Vierasvoitto TUTOsta ja kotivoitto FPS:sta taskussaan joukkue tietää, että nyt vastaan asettuu selvästi kovemman tason joukkue. K-Espoo on erittäin luisteluvoimainen joukkue, jolloin KOOVEElla täytyy olla puolustusvalmius kunnossa myös hyökkäyspelin aikana.

Todella hyvään vireeseen päässyt Joona Koppanen oli eilisessä voittopelissä joukkueen tehokkain ja nappasi samalla myös kultaisen kypärän päähänsä. Yhteistyö Niko Lahtisen ja Santeri Sillanpään kanssa toimii mainiosti. Eero Savilahti osoitti heti ensimmäisessä ottelussaan olevansa joukkueelle todellinen vahvistus iskemällä kiekon kahdesti maaliin. Samoin eilen ensimmäisen pelinsä tällä kaudella pelannut Matias Haaranen ihastutti yleisöä taitavilla otteillaan. Yhdessä Liam Finlayn kanssa he pyörittivät vastustajan puolustusta oikein kunnolla, joten heidän pelaamistaan kannattaa todellakin seurata. Maalinsuulla Kimmo Rautiainen piti joukkuetta jälleen pystyssä vaikeina hetkinä ja on ollut jo monessa ottelun voiton takuumiehenä.

Ottelu pelataan Espoon Metro Areenalla alkaen klo 18.30. Tämä, kuten kaikki muutkin Mestisottelut, on nähtävissä suorana Ruutu-palvelun kautta. Nautinnollista peli-iltaa!