Tänään KOOVEEn vastustajaksi Heinolan Peliitat – Lauri Huhdanpäälle sopimus

KOOVEEn kauden toinen harjoitusottelu pelataan tänään Hakametsässä, kun Heinolan Peliitat saapuu vastustajaksi. Viime viikolla KOOVEE voitti sarjanousija FPS:n maalein 3-1 ja janoaa nyt toista voittoaan.

Peliitat on KOOVEEn tavoin vielä rakentamassa joukkuettaan ja molempien riveissä nähtäneen try out-pelaajia näyttöjään antamassa. Peliitoille tämä on heidän kauden ensimmäinen ottelunsa, joten jäälle saapuu varmasti erittäin innokas vierasjoukkue. Vieraiden takalinjoilla nähdään mielenkiintoinen paluumuuttaja, kun kokenut Nico Vuorijärvi palaa keski-Euroopan reissultaan takaisin kotimaahan.

KOOVEEn kauden avausmaalin iskenyt Lauri Huhdanpää on isäntien uusin sopimuspelaaja. Tampereella kiekko-oppinsa saanut Huhdanpää pelasi viime kaudella vahvan kauden IPK:n riveissä ja tuo KOOVEEn hyökkäykseen kokemusta sekä röyhkeyttä. Sekä keskellä että laidassa pelaamaan pystyvä Huhdanpää antaa valmennukselle lisää työkaluja ketjukoostumusten rakentelussa.

Joukkueet kohtasivat viime kaudella toisensa neljästi ja KOOVEE voitti nuo kaikki, viimeisimmän vasta jatkoajalla.

info- ja turvallisuusohje halliin saapuville

Lipunmyynti on edellen samalla paikalla, mutta sisäänkäynti halliin tapahtuu nyt AC-kulmauksesta. Edellisiin vuosiin poiketen, on nyt A-katsomo käytössä B-katsomon sijaan.

Ravintopalvelut pyritään saamaan avattua, mutta myös Haka 2-kioski palvelee katsojia ottelun aikana. Sinne kulku puolestaan AD-kulmauksesta.

Noudatathan yleisiä turvallisuusohjeita ottelutapahtumissa. Älä saavu hallille sairastaessasi.

Pidetään turvavälit kunnossa myös katsomossa. Samaan perheeseen tai seurueeseen kuuluvat voivat istua vierekkäin. Jätäthän muihin seurueisiin vähintään kahden penkkivälin turvavälin.

Muistathan noudattaa turvavälejä myös käytävillä sekä jonottaessasi kioskiin tai WC-tiloihin. Ottelun päätyttyä pyydämme poistumaan rauhassa ja välttämään ruuhkatilanteita.

 

Ottelu alkaa klo 18.30 ja liput kannattaa hankkia etukäteen täältä: https://www.seat4.me/tapahtumat/koovee

HUOM! Kausikorteilla EI pääse tänään sisään. Se kannattaa kuitenkin hankkia hyvissä ajoin, niin sarjapeleihin ei tarvitse kuin saapua paikalle. Kausikortin saat täältä: https://www.seat4.me/kausikortit/koovee

 

Tervetuloa kannustamaan KOOVEE kotivoittoon!