TAPPIOON PÄÄTTYI RUNKOSARJA KOOVEEN OSALTA

Peliitat – KOOVEE   4 – 1 (2-0, 0-1, 2-0)

Molemmat karsintoihin joutuneet kohtasivat toisensa ns. jumbofinaalissa runkosarjan päätöskierroksella. Merkityksetön ottelu ei välttämättä ollut mitenkään sykähdyttävä jääkiekkospektaakkeli, mutta tyypilliseen tapaan sisälsi kuitenkin hienoja yksilösuorituksia.

Peliitat aloittivat maalinteon avauserässä kuuden minuutin kohdalla. Henri Ruotsalaisen osumaa tarkisteltiin kuvanauhaltakin, ennen kuin se lopulta hyväksyttiin. Muutama minuutti tästä ja Roope Mäkitalo vie isännät jo 2-0 johtoon.

Toinen erä oli KOOVEEn paras erä ja taikuri Tamminen (Sami) esitteli jälleen loistavaa kiekonhallintaansa sekä syöttötaitoaan. Millintarkka syöttö takatolpalle Julius Valtoselle oli niin upea, että sitä kelpaa katsella yhäuudestaan. Toinen syöttöpiste annettiin Riku Sihvoselle.

Kolmannessa erässä Peliitat oli aavistuksen nälkäisempi ja pystyi vielä kaksi maalia iskemään. Ensin KOOVEE tekee oman maalin ja lopulta Lauri Heino iskee päätösnumeoiksi 4-1.

KOOVEEn kausi jatkuu karsintojen kautta. Ensimmäinen ottelu pelataan Hakametsässä lauantaina 23.3. alkamisajan ollessa vielä epävarma. Vastustajaakaan ei vielä tiedetä, mutta Kajaanin Hokki on todennäköisin vaihtoehto