Tehoton KOOVEE taipui Hokille

KOOVEE – Hokki 1-6 (0-2,1-1,0-3)

Molemmilla joukkueilla oli allaan voitot K-Vantaasta ja kova halu kasvattaa pistepussia. KOOVEE hamusi nousua kuuden ja Hokki puolestaan pääsyä kymmenen parhaan joukkoon.

Vaikka ottelu oli tasainen, kertovat lukemat joukkueiden välisestä erosta viimeistelyn suhteen. KOOVEE ei saanut omaa peliään sellaiseen kuosiin, millä se olisi pystynyt luomaan riittävästi vaarallisia tekopaikkoja.

Erä 1:

Ottelu alkoi KOOVEEn hienoisella painostuksella, joskaan vaarallisia tilanteita ei joukkue kuitenkaan saanut aikaiseksi. Eilisestä ylivoimatehokkuudesta ei ainakaan avauserään ollut jäänyt rippeitä, sillä kaksi kertaa KOOVEE pääsi ylivoimalla avausosumaa yrittämään.

Hokki puolestaan onnistui omassa ylivoimassaan, kun Jesper Henriksson vei vieraat johtoon ylivoiman loppusekunneilla. Vain minuuttia myöhemmin Hokki rankaisi tasaviisikoinkin, kun oli Atte Peltosen vuoro yllättää Patrik Hamrlan.

KOOVEE taisteli vielä yhden alivoiman itse ja pääsi viimeisen minuutin yrittämään kavennusta ylivoimalla. Siinä joukkue ei kuitenkaan onnistunut, mutta toinen erä alkaa kuitenkin ylivoimalla.

Erä 2:

Ylivoima ei toiminut toisessakaan erässä, vaikka kolme minuuttia KOOVEE sitä pääsi yrittämään. Maalitili kuitenkin aukesi, kun Samu Markkula kavensi kauden avausmaalillaan Janne Seppäsen ja Kalle Hällforsin syötöistä.

Hyvä kiri otti kuitenkin takapakkia, kun joukkueelle vihellettiin jäähyt minuutin välien. Hokki tarvitsi kahden miehen ylivoimalla ainoastaan kahdeksan sekuntia iskiessään itsensä jälleen kahden maalin johtoon.

Erä oli muutoin erittäin tasainen ja KOOVEE haki vimmatusti kavennusosumaa. Sitä joukkue ei erän lopussa onnistunut kuitenkaan tekemään ja päätösminuutilla otettu jäähy väärästä vaihdosta tarkoitti viimeisen erän aloittamista vajaalukuisena.

Erä 3:

Kolmannessa erässä KOOVEElta ei puuttunut yritystä, mutta kiekollisesta pelistä oli kuuluisa punainen lanka kateissa. Vielä kun Hokki onnistui siirtymään kolmen maalin johtoon, peli alkoi näyttämään pelatulta.

Hokki iski peräti kolmesti päätöserässä ja ryösti pisteet ansaitusti Hakametsästä. KOOVEEn osalta sarjasijoitus ei muuttunut, mutta Hokki nousi jo kahden pisteen päähän sijalle 11.

KOOVEE pelaa seuraavan kerran lauantaina, silloin Turussa TUTO Hockey toimii isäntänä. Hakametsässä Mestis-kiekkoa nähdään jälleen ensi torstaina 7.12. KOOVEE saa silloin vieraakseen K-Vantaan.