Toinen perättäinen voitto jäi haaveeksi – KOOVEE taipui IPK:lle

IPK – KOOVEE 3 – 1 (1-0, 1-1, 1-0)

KOOVEE lähti Iisalmelle kotivoiton jälkeen tarkoituksena jatkaa pisteiden keräilyään, mutta IPK oli kuitenkin kotonaan parempi maalein 3-1. Hiukan normaalia väsyneemmältä KOOVEEn pelaaminen vaikutti ja varsinkin ylivoimapelin tehottomuuttta tuskasteli päävalmentaja Miikka Kuuselakin ottelun jälkeen.

Ottelussa nähtiin melkoisen paljon erikoistilanteita, joissa ei kyllä kumpikaan joukkue mitään erikoista saanut esitettyä. Kotijoukkue oli tänään aktiivisempi ja sai huomattavasti enemmän laukauksia kohti maalia, mutta Joonas Valtonen oli tänäänkin maalinsa suulla hyvässä vedossa pitäen numerot siedettävinä.

Jälleen kerran KOOVEElta nähtiin vieraskaukalossa huono startti, sillä IPK teki avausosuman jo 43 pelisekunnin jälkeen Atte Karppisen ohjatessa vapaasti maalin edestä kiekon ohi Valtosen. KOOVEE ei erässä onnistunut maali tekemään, vaikka saikin pelata ylivoimaa kuusi minuuttia.

Toinenkaan erä ei kovin lähtenyt liikkeelle, mutta tällä kertaa kotijoukkueelta kesti kuitenkin jo minuutin kauemmin maalinteossa. Hiukan löysästi puolustetusta tilanteensta pääsi Santeri Suomalainen laukomaan isännät jo kahden maalin johtoon. KOOVEEkin onnistui erässä maalin tekemään ja siitä vastasi Veripalvelun punaista kypärää kantanut Perttu Aho. Hän nappasi kiekon hyökkäysalueen kulmasta ja punnersi itsensä maalille ja ohitti IPK:n maalivahti Cody Porterin.

Kolmannessa erässä IPK onnistui vielä kertaalleen maalinteossa, kun Karppinen pääsi ylivoimalla iskemään illan toisen osumansa. KOOVEE kyllä kovasti yritti päästä vielä maalia tekemään, mutta ei oikein kunnon tekopaikoille asti lopulta päässyt. Edes lopussa ilman maalivahtia pelatessa ei kavennusosumaa onnistuttu tekemään.

Pelit jatkuvat keskiviikkona Hakametsässä ja silloin vieraaksi luistelee Kokkolan Hermes. Tervetuloa silloin kannustamaan KOOVEE kotivoittoon!