Tulikuuma KOOVEE kaatoi Ketterän – Voittoputki nyt neljän ottelun mittainen

Ketterä – KOOVEE 1-3 (0-3,0-0,1-0)

Vahvassa myötätuulessa seilannut KOOVEE lähti Imatralle haastamaan sarjakakkosena majailevaa Ketterää, joka oli hiukan yllättäen kolmen ottelun tappioputkessa. Molemmat putket myös saivat jatkoa, kun KOOVEE nappasi avauserän kolmella maalillaan kolme pistettä.

Vaikka sankareita löytyy tolppien välistä ja tehotilastoista, niin kyllä koko joukkueen taisteluilme oli jälleen todella loistavaa. Jokainen pelaaja antaa kaikkensa jäälle ja se tuottaa nyt mukavasti tulosta.

Erä 1:

Ottelu sai melko lentävän lähdön, kun Ketterä sai rangaistuslaukauksen jo 16 pelisekunnin jälkeen. Kultakypärä Miku Ronkainen joutui kuitenkin nöyrtymään Verneri Virtasen edessä. Minuuttia myöhemmin syntyi jo avausmaalikin, kun Joona Lehtinen laukoi Samu Markkulan karvaaman kiekon ohi isäntien maalissa olleen Reima-Ville Roosin.

Vajaa kaksi minuuttia myöhemmin KOOVEE iski jälleen. Janne Seppäsen tarkka laukaus yllätti Roosin ja näin salama-alku vei joukkueen jo kahden maalin johtoon. Syöttöpisteet Markkulalle ja Sebastian Soinille.

Kyllähän Ketterä painosti ja sai aikaan peräti 14 laukausta kohti maaliakin, mutta Virtanen maalillaan piti ne kaikki maaliviivan paremmalla puolella. KOOVEE puolestaan onnistui maalinteossa jo kolmannen kerran, kun Santtu Hakanen pääsi Emil Järventien loistavasta syötöstä iskemään kiekon maaliin. Toisena syöttäjä oli Tomi Purmola. Ketterän valmennus joutui käyttämään aikalisänsä jo tässä kohtaa.

Erä 2:

Erä oli Ketterän hallintaa ja isännät pääsivät kolmesti yrittämään maalia myös ylivoimalla. KOOVEEn puolustus kuitenkin kesti hienosti ja Virtanen torjui kaikki 11 maalille asti tullutta kiekkoa.

KOOVEEkin pääsi erän lopulla ylivoimalle, mutta maalihanat pysyivät kiinni erän loppuun asti. Ylivoimaa jäi kuitenkin kolmanteen erään vielä minuutin verran.

Erä 3:

Ketterä tuli päätöserään kovalla sykkeellä, mutta joutui melko nopeasti alivoimalle. KOOVEE pyöritti peliä hyvin ylivoimansa ajan, mutta ei onnistunut löytämään kiekon menevää reikää isäntien puolustuksesta. Jäähyltä päässyt Joona Lankinen puolestaan karkasi läpiajoon ja iski kotijoukkueen avausmaalin.

Peli jatkui suhteellisen tasaisena, mutta oikein maalitilanteita ei kumpikaan saanut rakennenttua. Tiiviit puolustukset saivat estettyä laukaisuyritykset kentän molemmissa päädyissä.

KOOVEE pääsi vielä kahdesti ylivoimallekin, mutta tulosta ei syntynyt. Ketterä yritti vielä kuudella kenttäpelaajallakin hakea kavennusta, mutta KOOVEEn puolustus kesti rynnistyksen loistavasti.

Kolmen ottelun viikko jälleen edessä

Ensi viikolla KOOVEE käy ensin keskiviikkona Espoossa, jonka jälkeen loppuviikolla saadaankin pelata Hakametsässä kaksi ottelua. Perjantaina vastaan luistelee TUTO Hockey ja lauantaina puolestaan FPS. Tervetuloa silloin kannustamaan KOOVEE kotivoittoihin!