Työmiehen torstai – KOOVEE saa vieraita Kainuusta

Eilen kolme pistettä Vantaalta matkaansa napannut KOOVEE on tositoimissa heti tänään. Alkuviikon levännyt Kajaanin Hokki on viisi pistettä pudotuspeliviivan alapuolella ja kaipaa kuumeisesti pisteitä.

Myös Hokin edellinen ottelu oli K-Vantaata vastaan ja vielä voitokas sellainen. Lauantaina Kajaanissa Hokki oli 3-1 parempi, maalintekijöinä toimivat Eetu ja Leevi Selänne sekä Iivari Säkkinen Eetu Niemisen torjuessa 23 vantaalaislaukausta.

Joukkueet ovat jo kahdesti toisensa kohdanneet, molemmat olleet Hokin kotiotteluita. Syyskuun lopulla KOOVEE voitti 2-3, Samuli Vainionpään, Janne Seppäsen sekä Tomi Purmolan iskiessä maalit. Lokakuussa puolestaan Hokki piti pisteet itsellään 5-1 voitollaan Seppäsen vastatessa KOOVEEn ainokaisesta osumasta. Patrik Hamrla oli molemmissa otteluissa torjuntavuorossa.

KOOVEE pelasi eilen Vantaalla erittäin hyvin. Erikoistilannepelaaminen toimi loistavasti niin yli- kuin alivoimallakin. Myös tiivis ja uhrautuva puolustuspelaaminen oli kuosissaan.

Tänään pitäisi jälleen pystyä pelaamaan vähintäänkin yhtä hyvin. Eilinen rasitus ei saisi näkyä, sillä hyvin levännyt Hokki saapuu tosissaan taistelemaan pisteistä. Mikäli joukkue pystyy eilisen kaltaiseen esitykseen, pitäisi pisteidenkin jäädä Tampereelle.

Ottelu alkaa tuttuun tapaan klo 18.30 ja liputhan kannattaa hankkia ennakoon osoitteesta https://www.lippu.fi/artist/koovee/