Uusi vuosi ja uudet kujeet – Hokki kohdataan Hakametsässä ja Peliitat Heinolassa

Tuplavoitot KeuPa HT:sta lähetti KOOVEEn vuodenvaihteeseen ja nyt on aika palata jälleen pelien pariin. KOOVEE pyrkii nousemaan kuuden parhaan joukkoon ja suoraan pudotutuspelipaikkaan, johon eroa on tällä hetkellä yksi piste.

Torstaina Hakametsään saapuu Kajaanin Hokki, jolla puolestaan on tähtäimessä nousta pudotuspelien villikorttikierrokselle. Eroa kymmenentenä olevaan KeuPa:aan on kahdeksan pistettä, mutta paljon on vielä pelejäkin jäljellä. Hokki pelaa vuoden ensimmäisen ottelunsa jo tiistaina, kun FPS matkaa Kajaaniin vierailulle.

Lauantaina KOOVEElla on edessään vuoden ensimmäinen vierasottelu, kun bussin nokka suunnataan kohti Heinolaa. Kotijoukkue Peliitat on tällä hetkellä samoissa pisteissä ja suunnitelmissa kuin Hokkikin, joten kova taistelu pisteistä nähdään Heinolassakin. Perjantaina Peliitat vielä kohtaa Hokin, joten KOOVEE saa pienoisen lepoedun lauantain otteluun.

Torstain kotiottelu alkaa tuttuun tapaan klo 18.30 ja ovet ravintolamaailmoineen jo tuntia ennen. Hanki lippusi ennakkoon https://www.lippu.fi/artist/koovee/ niin vältät ruuhkat portilla. Heinolan pelin näet kotisohvaltasi kätevästi C More-palvelun kautta, jollet sitten intoudu lähtemään Heinolaan kannustamaan KOOVEEta voittoon!