Uusi vuosikymmen aloitetaan kotiottelulla Jokipoikia vastaan

Uusi vuosi ja uudet kujeet, vai vanhassa vara parempi? Tänään nähdään kumpi sanonta on paikallaan, kun KOOVEEn vieraaksi luistelee Jokipojat Joensuusta.

Jokipojat on sarjan erittäin tasaisessa keskivaiheessa sijalla seitsemän. Joensuulaiset aloittivat tämän vuoden pelit jo eilen Turussa, jossa se hävisi TUTO Hockeylle maalein 5-3. Tuossa ottelussa Jokipoikien tehokkain pelaaja oli Joonas Larinmaa 1+1 tehoilla. Kultakypärää kantaa puolestaan Matias Varttinen. Maalissa päävastuun on kantanut Kasperi Kotkaniemi, joka tosin eilen antoi torjuntavuoron Roope Taposelle.

KOOVEE siis aloittaa tämän vuoden pelit vasta tänään. Joukkue päätti vuoden ottamalla kotivoiton K-Vantaasta ja on muutoinkin ollut vahvassa vireessä joulukuussa. Yhdeksästä pelistä peräti kuusi voittoa, joilla tuo sarjan kakkospaikka on varmistettu. Vantaalaisia vastaan tehokkain oli joulukuun allstars-viisikkoonkin valittu Jimi Kuronen. Kultakypärä palannee tänään Janne Seppäselle, joka palaa parin ottelun liigareissultaan. Otto Mäkinen nousi hänen kanssaan tasapisteissin, mutta Seppäsellä on enemmän maaleja tehtynä ja näin ollen etuoikeus kypärän käyttöön. Vuoden viimeisessä ottelussa paluun maalinsuulle teki loisto-ottelun pelannut Tomi Risteli.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella kahdesti, molempien voittaen oman kotiottelunsa.

Ottelu alkaa klo 17, joten tervetuloa kannustamaan KOOVEE jälleen kotivoittoon!