Vahvistuksia Liigasta – Järventie ja Korhonen loppukaudeksi KOOVEEn riveihin

SaiPa:n kausi päättyi Liigan runkosarjaan ja se mahdollisti kahden nuoren hyökkääjän palaamiseen KOOVEEn riveihin. Lappeenrannassa lainalla olleet Ilveksen sopimuspelaajat Emil Järventie ja Joona Korhonen ovat valmennuksen käytettävissä jo keskiviikon ottelussa IPK:ta vastaan.

20-vuotias Korhonen pelasi SaiPa:ssa kahdeksan ottelua, joissa hän teki yhden maalin. Uran ensimmäinen liigamaali syntyi helmikuun lopulla Saipa:n vierailessa Turussa TPS:n vieraana. Liiga-pelejä Korhosella on kolmelta kaudelta yhteensä 19, joista hänellä on tehot 1+1. KOOVEEn mukana Mestistähän on pelannut 84 ottelua tehoin 13+26. Alkukaudesta Korhonen edysti KOOVEEta 27 ottelussa tehoin 7+7.

Huhtikuussa 18 täyttävä Järventie onnistui myös tekemään ensimmäisen liigamaalinsa SaiPa:n riveissä. Maali syntyi runkosarjan päätösottelussa Pelicansia vastaan. Tämä kausi on hänelle ensimmäinen aikuisten tasolla ja KOOVEEn mukana hänelle kertyi alkukaudesta 16 ottelua tehoin 3+1. Järventie on vahvasti ehdolla kevään U18 MM-kisoihin, jotka pelataan Sveitsissä 20.4. alkaen.

Nuoret ja lahjakkaat hyökkääjät tuovat lisää leveyttä KOOVEEn hyökkäykseen ja sitä kautta valmennukselle positiivisen ongelman löytää kaikille sopiva rooli joukkueessa. Tällä viikolla KOOVEE pelaa vielä kolme runkosarjan ottelua ja ensi viikollaalkavat pudotuspelit villi kortti -kierrokselta.