Vaisu KOOVEE jäi pisteittä, Hermeksen Riku Sihvonen urakoi hattutempun

koovee – hermes   2 – 6 (0-3, 0-1, 2-2)

KOOVEE aloitti ottelun hyvällä liikkeellä ja saikin luotua painetta Hermeksen alueelle. Erässä tapahtui käännös, kun Santeri Arousva passitettiin rangaistusaitioon. Hermes pelasi vahvaa ylivoimapeliä ja lopulta viime kaudella KOOVEEn riveissä pelannut Riku Sihvonen pääsi siirtämään irtokiekon ohi Eetu Mäkiniemen. Liike katosi KOOVEElta tämän jälkeen ja pelaamisesta se kuuluisa punainen lanka. Sihvonen pääsi toistamisenn iskemään läheltä kiekon maalin ja vielä kun Eetu Paasovaarakin onnistui ylivoimalla maalinteossa. niin ensimmäiselle tauolle mentiin isäntien kannalta murheellisissa 0-3 lukemissa.

Toiseen erään KOOVEE ei löytänyt pelivirettään, vaan joutui pelaamaan pitkiäkin jaksoja puolustuskannalla. Hermeksellä puolestaan oli kova henki päällä ja he onnistuivatkin erän ainoan maalin tekemään. Oskari Uomala oli unohdettu täysin yksin b-pisteiden väliin, josta hänen tarkka laukauksensa ohitti Mäkiniemen. KOOVEE sai koko erässä ainoastaan kolme laukausta kohti Samuel Baroksen vartioimaa maalia kohti.

Kolmaskaan erä ei paljoa muutosta käsikirjoitukseen tuonut, varsinkin kun Hermes iski melko alussa maalinkin. Henri Limma siirsi vieraat jo 0-5 johtoon. Erän puolen välin paikkeilla KOOVEEkin pääsi maalin makuun, kun Juho Jokiharju rikkoi Baroksen nollan. Illan ykköstähti Riku Sihvonen viimeisteli hattutemppunsa ja katkaisi KOOVEEn orastavan loppukirin. Miro Nalli kaunisteli vielä tarkalla laukauksellaan loppunumeroiksi 2-6.

KOOVEEn päävalmentaja Miikka Kuusela oli luonnollisesti pettynyt, niin joukkueen kuin valmennuksenkin vaisuuteen. Joukkue on nyt neljän ottelun tappioputkessa ja edessä on viisi vierasottelua. Seuraava ottelu on vasta viikon päästä perjantaina, joten tarvittava asenne on löydyttävä harjoitusten kautta.

Seuraava kotiottelu on vasta keskiviikkona 4.3. ja vieraaksi luistelee silloin tämän hetken sarjakärki Ketterä.

Tervetuloa silloin kannustamaan KOOVEE kotivoittoon!