Vastavierailu Keuruulle päättää vuoden 2022 ottelukalenterin

Eilen Hakametsässä KOOVEE ja KeuPa HT tarjosivat yli tuhatpäiselle yleisölle vauhdikkaan ja jännittävän thrillerin, joka päättyi jatkoajalla KOOVEEn voittoon. Tänään KeuPa saa heti revanssin, kun joukkueet ottavat yhteen Keuruulla.

Eilisessä ottelussa KeuPa oli paremmin valmistautunut ja ehti karata jo kolmen maalin johtoon, ennenkuin KOOVEE sai koneensa käynnistettyä. Erikoistilanteiden merkitys myös korostui ja ottelun 11 maalista tehtiin yksi alivoimalla ja neljä ylivoimalla, viidennen synnyttyä juuri jäähyn päättyessä.

KeuPa:n pelaajat sekä valmennus olivat hyvin pettyneitä eiliseen tulokseen ja haluavat varmasti päästä tänään maksamaan potut pottuina. Kiihkeän kotiyleisön tuki sekä pienen ja kylmän kotiluolan tuomat edut auttavat heitä siinä, eikä KOOVEElla ole nyt varaa käynnistyä hitaasti.

Joukkueiden sarjasijoitukset eivät eilen muuttuneet, vaan KOOVEE on edelleen kahdeksantena ja KeuPa yhdeksentänä. Joukkueiden välinen piste-ero kasvoi tosin viiteen pisteeseen, keuruulaisilla edelleen neljä ottelua vähemmän pelattuna.

Eilisessä maali-iloittelussa kolmeen tehopisteeseen pääsi molemmilta kaksi pelaajaa. KOOVEElta tuohon ylsivät Santerit Aalto ja Airola, jotka iskivät tehot 2+1. Samaan ylsi KeuPa:lta Eetu Mäki ja Mikko Perttu puolestaan keräsi 1+2 tehot. Eilen ei oikein kumpikaan maalivahdeista Jakub Malek – Oskari Parviainen täysin onnistunut maalillaan, mikä osittain johti 11 maalin tekemiseen.

Ottelu alkaa tänään Keuruulla tuttuun tapaan klo 18.30 ja on katsottavissa C More-palvelun kautta. Vuoden vaihtumisen jälkeen pelit jatkuvat torstaina, kun Kajaanin Hokki saapuu Hakametsään vierailulle. Lauantaina puolestaan KOOVEE matkaa Heinolaan Peliittojen vieraaksi.