Vieraskiertue saa päätöksensä Kajaanissa

Kolmen vieraspelin viikko on saamassa päätöksensä tänään, kun KOOVEE pelaa Kajaanissa Hokin vieraana. Viikon pistesaldo näyttää vielä pyöreää nollaa, joten tänään joukkue lähtee erittäin motivoituneena saalistamaan täyttä pistepottia.

Hokki on sarjataulukossa 11. sijalla kerättyään 10 pistettä 12 ottelusta. KOOVEEn sijoitus on kuudes ja pisteitä 17 yhtä monesta ottelusta. Kajaanilaiset lähtevät otteluun kahden ottelun tappiokierteessä, takana torstainen kotitappio Hermekselle ja viikko takaperin kärsitty vierastappio K-Espoolle .

Kajaanilaisten tehokkaimmat ovat olleet Jiri Parviainen (6+4) ja Samu Pyykkönen (4+4). Parviainen tosin saattaa olla vielä sivussa loukkaantumisen vuoksi. Maalivahdeista liettualaistaustainen Faustas Nausedas (89.85%) on pelannut kaksi ottelua Eetu Niemistä (87.25%) enemmän.

Tämä on jo KOOVEEn toinen vierailu Kajaanissa tälle syksylle. Syyskuun lopulla Hokki taipui 2-3 ja KOOVEEn maalintekijöinä olivat Samuli Vainionpää, Janne Seppänen sekä Tomi Purmola. Patrik Hamrla sai tililleen 24 torjuntaa. Viime kaudella voitot menivät puolestaan Hokille 3-1.

Jännittävä kamppailu starttaa normaaliin lauantaiseen tapaan klo 17. Tämä, kuten kaikki muutkin Mestiksen ottelut, on katsottavissa MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella.

Ensi viikolla pelataankin vihdoin myös Hakametsässä, kun Jokerit saapuu kylään perjantaina ja Ketterä heti lauantaina. Hanki lippusi näihinkin jännittäviin otteluihin ennakkoon osoitteesta https://www.lippu.fi/artist/koovee/