Viikkoraportti: Keskiviikkona kohdataan Peliitat ennen maaottelutaukoa

KOOVEE:lle viime viikon kolmesta ottelusta jäi ainoastaan kolme pistettä saldoksi. Keskiviikkona kotona joukkue ei oikein saanut itsestään irti voittoon vaadittavaa puristusta, vaan KeuPa HT haki pisteet 5-7 luvuin. Perjantaina oli jälleen vuorossa matka Itä-Suomeen ja ensiksi Hokin vieraaksi Kajaaniin. Sarjanousija ei pysynyt KOOVEE:n kyydissä, vaan taipui 0-4 tappioon. Nollapelin pelannut Eetu Mäkiniemi oli yksi ottelun sankareista. Kolmen ottelun viikko päättyi lopulta tappioon, kun Iisalmessa isäntäjoukkue IPK oli tehokkaampi ja piti pisteet itsellään 6-4 voitolla.

Viime viikon tehokkain KOOVEE-pelaaja oli Patrik Puistola, joka pelasi ainoastaan nuo vierasottelut ja saalisti niissä tehot 1+3. Kolmeen pisteeseen pääsivät Aleksi Luhtalampi ja Miro Nalli tehoilla 1+2 sekä Anton Ollikainen, Otto Mäkinen ja Eetu Päkkilä, jotka saivat kolme syöttöpistettä tililleen. Maalivahdit pelasivat lähes puoliksi viime viikon pelit. Mäkiniemi pelasi viisi erää torjuntaprosentilla 90,7% ja Kristian Tamminen erän vähemmän prosentilla 87,8%.

Tällä viikolla ohjelmassa on ainoastaan yksi ottelu, ennen Karjala-turnauksesta sekä Suomen cupin finaalista aiheutuvaa taukoa. Keskiviikkona Hakametsään saapuu Heinolan Peliitat KOOVEE:n vieraaksi.

Normaalia vaisumpi viikko pudotti KOOVEE:n sarjataulukossa viidenneksi, mutta ainoastaan pisteen perässä kärjen nelikkoa. Tasaisessa kärjessä ovat Ketterä, KeuPa HT, SaPKo sekä IPK. Vierailija Peliitat on aloittanut kauden odotettua heikommin ja löytyy sarjataulukosta sijalta 11.

Myös Peliitat saivat kolme pistettä kerättyä viime viikolta. Heillä tosin oli ainoastaan kaksi ottelua, joista kotona hävisivöt Ketterälle 2-4, mutta vieraissa voiitivat Jokipojat 3-5. Heinolalaisten tehomiehiä olivat Aapo Ahola ja Sakke Hämäläinen tehoilla 2+1. Ahola myös johtaa Peliittojen sisäistä pistepörssiä 3+5 tehoilla. Molemmat ottelut torjui Jasper Patrikainen torjuntaprosentilla 93,4%.

Erikoistilanteissa molemmat joukkueet ovat suhteellisen hyvin onnistuneet ylivoimalla, lähes 24%:n onnistumisprosentilla. Alivoimapelaamisessa Peliitat ovat olleet Mestiksen kolmanneksi paras joukkue, kun taas KOOVEE löytyy vasta sijalta 11.

Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet toisensa kahdesti. Harjoituskaudella Tampereella KOOVEE oli parempi 4-3 ja myös vieraskaukalossa Mestisottelussa KOOVEE oli maalin verran parempi luvuin 4-5.

Ottelu alkaa normaaliin tapaan keskiviikkona 6.1.1. klo 18.30.

Liput kannattaa ostaa ennakkoon ja paikalle saapua hyvissä ajoin. Klo 18.00 kuullaan D-kulmauksessa molempien houkkueiden valmennuksen tunnelmat ennen ottelua.

https://www.seat4.me/tapahtuma/koovee/koovee-peliitat-2019-2