Viikkoraportti: Kolmen ottelun viikko alkaa kärkiottelulla TUTO:a vastaan

Edellisviikon tapahtumat

Viime viikolla KOOVEE pelasi kolmannen peräkkäisen kotiottelun ja jatkoi vahvoja otteitaan kukistamalla K-Vantaan maalein 6-3. Vantaalaiset eivät kuitenkaan kaatuneet helpolla, sillä toisessa erässä vieraat olivat jo johdossakin ja KOOVEE:n lopullista irtiottoa jouduttiin odottamaan päätöserään asti. Vahvan päätöserän ansiosta isäntäjoukkue pystyi lopulta täyden pistepotin hankkimaan ja jatkamaan sarjan kärjessäpuhtaalla pelillä. KOOVEE:n tehomies oli Jere Helenius kahdella maalillaan.

Perjantaina oli vuorossa kauden ensimmäinen vierasottelu sarjan puitteissa, kun KOOVEE matkasi Keuruulle KeuPa HT:n vieraaksi. Jo Suomen cupissa KOOVEE:lla oli hankaluuksia vieraspeleissäja sama tauti vaivasi nyt Mestiksessäkin. Vaikka aivan ensi minuutit KOOVEE pystyi luomaan paikkoja isäntien maalille, alkoi ottelu lopulta kääntyä KeuPalle. Tätä edesauttoi hiukan laiska puolustuspelaaminen, joka ei oikein missään vaiheessa lähtenyt Keuruulla toimimaan mallikkaasti. Lopulta yllättävän suurikin ero saatiin, kun Keupa iski kiekon kuudesti KOOVEE:n verkkoon ja ainoastaan Janne Seppänen onnistui vierailta. Tätä 6-1 -tappiota sulateltiin koko viikonloppu, sillä pelejä ei KOOVEE:lla enää ollut pelattavana.

Keskiviikkona huippukuuma kärki ottelu TUTO:a vastaan, mitä tekee Monsteri-Monni Jonne Virtanen?

Suurella kohulla TPS:n liigajoukkueesta erotettu Jonne Virtanen on pelannut TUTO:n riveissä alkukauden ja on todennäköisesti joukkueen mukana keskiviikon kärkikamppailussa. Turkulaiset ovat sarjan kärjessä 11 pisteellään ja ottelun vähemmän pelanneet KOOVEE ja Ketterä jakavat toisen sijan 9 pisteellä. TUTO pelasi myös lauantaina, jolloin se jatkoajalla onnistui voittamaan Jokipojat Joensuussa 2-3. K-Vantaalta Turkuun siirtynyt Erik Embrich teki ratkaisevan voittomaalin ja Monsteri-Monni saalisti kaksi syöttöpistettä. Tähän thrilleriin kannataa hankkia liput ennakkoon ja saapua hallillekin hyvissä ajoin. D-kulmauksessa on jälleen valmentajien ennakot livenä klo 18.

Perjantaina jälleen vieraillaan, nyt suuntana on heinola

KOOVEE lähtee parantamaan vaisua vierassaldoaan Heinolaan, jossa isäntäjoukkue Peliitat puolestaan metsästävät kauden ensimmäistä voittoaan varsinaiselta peliajalta. Voittotili aukesi muutoinkin vasta viime kierroksella, kun RoKi kaatui voittomaalilaukauksilla. Toisaalta, Peliitat ovat jääneet kokonaan vaille pisteitä ainoastaan yhdessä ottelussaan, sillä kahdesti tappio on tullut jatkoajalla. Peliitat huilaavat keskiviikkona, joten he pääsevät hyvin levänneinä isännöimään KOOVEE:ta. Peliittojen paras pistemies on toistaiseksi ollut Samuel Salonen, joka on saalistanut tehot 2+2 neljässä pelissään.

Sunnuntaina vietetään perhepäivää, kun vieraaksi saapuu napapiirin ylpeys roki

Kolmen ottelu päättyy koululaisten syysloman aloittavan viikonlopun kunniaksi perhepäiväksi nimetty ottelu RoKia vastaan. Pohjoisen pojat ovat aloittaneet kauden todella nihkeästi ja ovat tällä hetkellä sarjan hännillä ainoastaan kahdella pisteellään. RoKi pelaa tällä etelän reissullaan peräti kolme peliä peräkkäisinä päivinä, joten KOOVEE:ta vastaan saatetaan nähdä jo vähän väsynyt ryhmä. Vantaalta Turin kautta Tampereelle saapuvan RoKin tehokkain pelaaja on ollut Olli-Matti Järvelä, joka on piste per peli tahdissa 2+2 tehoilla. Perhepäivän ohjelmasta kiinnostuneiden kannattaa seurata KOOVEE:n eri mediakanavia viikolla, lisätietoja on kyllä tulossa.

Keuruulta palannut Jere Helenius, mielipieitä mm. linnavuorelaisisista ja tietenkin kooveesta:

Hanki liput tämänkin viikon kotipeleihin helposti ennakkoon täältä: https://www.seat4.me/tapahtumat/koovee

Tervetuloa kannustamaan KOOVEE voittoihin!