Viikkoraportti: KOOVEE jatkoon Suomen cupissa, nyt vastus kovenee

Tampereen KOOVEE aloitti oman taipaleensa Suomen Cupissa viime viikolla. Keskiviikon kotiavauksen piti olla KOOVEE helppo pala, sillä kahta sarjatasoa alempana pelaavan Lapuan Virkiän ei pitänyt tuottaa Mestis joukkueelle vaikeuksia. Toisin kuitenkin kävi, sillä Virkiä haastoi KOOVEEn tosissaan ja oli erittäin lähellä voittoa sekä varsinaisella peliajalla että jatkoajalla. Vieraat kuitenkin epäonnistuivat jatkoajan rangaistuslaukauksessaan ja KOOVEE selvisi säikähdyksellä, varsinkin kun Otto Mäkinen sivalsi hiukan ennen jatkoajan päättymistä voitto-osuman.

Lauantaina KOOVEE kohtasi Porissa myös Virkiän voittaneen Karhu HT:n. Keskiviikon löysästä asenteesta oppinut KOOVEE ryöpytti isäntänsä hämäläislukemin peräti 1-12. Tuossa ottelussa Juho Jokiharju saalisti peräti 6 tehopistettä ja Mäkinenkin pääsi viiteen pisteeseen.

Tällä viikolla puolivälierissä vastaan tulee toinen Mestiksen joukkue eli K-Vantaa. Puolivälierät pelataan paras kahdesta -menetelmällä. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa pelataan 60 min ilman jatkoaikaa tai voittomaalikilpailua. Ottelut voivat siis päättyä tasan. Voitosta saa kaksi pistettä, tasapelistä yhden. Mikäli voitot ovat tasan, tai molemmat ottelut päättyneet tasapeliin ja siten pisteet ovat 2-2, pelataan toisen osaottelun jälkeen 20 minuutin mittainen jatkoeräottelu. Mikäli jatkoerä on 20 minuutin jälkeen tasan, ratkaistaan otteluparin voittaja voittomaalikilpailulla.

Sarja alkaa keskiviikkona Haka 2:ssa klo 18.30 ja toinen osa pelataan Tikkurilassa perjantaina samoin klo 18.30. Erikoinen yhteensattumakin tapauksessa on, sillä alun perin keskiviikolle oli suunniteltu harjoitusottelu nimenomaan K-Vantaata vastaan.

Vältä ruuhkat ja hanki lippusi ennakkoon: https://www.seat4.me/tapahtuma/koovee/koovee-k-vantaa-2019-2