Viikkoraportti: Puolustuspeliään tiivistänyt KOOVEE pelaa kahdesti tälläkin viikolla

KOOVEE jatkaa Mestiksessä edelleen sarjakakkosena, ollen ainoastaan pisteen perässä KeuPa HT:sta.

Viime viikolla KOOVEE matkusteli sekä Turkuun että Heinolaan. TUTO kohdattiin keskiviikkona, jolloin KOOVEE oli jo lähellä napata täydet kolme pistettä matkaansa. Isäntien vahva päätöserä kuitenkin siirsi ratkaisun jatkoajalle, jossa sankarinviitan harteilleen nappasi Anton Ollikainen. Andy viimeisteli illan toisen osumansa rangaistuslaukauksesta, liruttaen kiekon virolaismaalivahti Corad Mölderin jalkojen välistä.

Perjantaina puolestaan KOOVEE kohtasi rumasta tappiostaan Hakametsässä sisuuntuneen peliitat, joka tulikin aivan erilaisella ilmeellä KOOVEE:ta vastaan kotikaukalossa. Tällä kertaa se oli KOOVEE, joka pystyi pelaamaan vahvan päätöserän ja hyödyntämään erikoistilanteet edukseen. Ensin Jimi Kuronen tykitti ylivoimalla tasoituksen ja lopullisen ratkaisun iski Erik Ahopelto alivoimalla. Kiekko karkasi KOOVEE:n alueelta pitkälle Peliittojen alueelle ja taikuri Ahopelto säntäsi perään. Samaan aikaan Peliittojen maalivahti Jasper Patrikainen syöksyi myös kohti kiekkoa. Ahopelto heittäytyi ja sai lyötyä kiekon Patrikaisen alta eteenpäin laitaa kohden, polvilteen liukuen hän onnistui laukomaan kiekon tyhjään maaliin.

hakametsään palataan lauantaina, sitä ennen reissataan Tikkurilaan

Tällä viikolla KOOVEE matkustaa perjantaina Tikkurilaan kohtaamaan K-Vantaan. Vantaalaiset aloittivat kauden surkeasti ja selvästi alle odotusten. Valmentajanvaihdoksen jälkeen joukkue on kuitenkin selvästi piristynyt ja on nyt neljän ottelun voittoputkessa. Isäntien kokoonpanosta löytyvät mm. KOOVEE:ta viime kaudella edustaneet Julius Valtonen sekä Erno Hopponen.

Lauantaina on vihdoin kotiottelun vuoro,kun vieraaksi saapuu IPK Iisalmesta. Sarjassa tällä hetkellä kolmantena oleva IPK voitti kotonaan KOOVEE:n marraskuun alussa, joten KOOVEE:lla on nyt hyvä mahdollisuus maksella kalavelkoja takaisinpäin. Iisalmelaiset ovat tällä hetkellä kovassa vireessä, sillä he ovat voittaneet seitsemän peliä kahdeksasta viimeisimmästä ottelustaan. Myös heidän riveistään löytyy yksi viime kauden KOOVEE:n runkopelaaja, sillä Ville Järvinen luutii IPK:n takalinjoilla.

 

Katso valmentaja Juha Selinin mietteet viikon alussa: