Viikkoraportti: Sarjakärjessä tauolta palaava KOOVEE kohtaa kahdesti K-Vantaan

Joulun alusviikolla KOOVEE jatkoi voittoputkeaan ja tauolle jäätiinkin Mestiksen kärkijoukkueena. Viikoilla kaatuivat Hakametsässä sekä K-Vantaa että juhlaottelussa TUTO.

Keskiviikon K-Vantaa otteluun KOOVEE sai heikon startin ja vieraat pääsivätkin avauserässä kahden maalin karkumatkalle. KOOVEE kuitenkin sai pelinsä uomilleen ja vei runsasmaalisen ottelun lopulta 8-5. Ottelun sankareita kolmella tehopisteellään olivat Roby Järventie, Miika Heikkilä sekä Markus Västilä.

Lauantaina juhlittiin KOOVEEn 90-vuotista taivalta pelaamalla samanikäistä TUTO:a vastaan. KOOVEE oli koko ajan potkun edellä vierastaan ja nappasi kauden ennätysyleisön edessä hienon 6-2 voiton. Eero Savilahti ja Janne Seppänen iskivät kaksi maalia mieheen ollen illan tehokkaimmat tamperelaiset.

Välipäivinä KOOVEE kohtaa jälleen K-Vantaan, ja peräti kahdesti. Joukkueet ovat jo joulukuun aikana kahdesti toisensa kohdanneet ja muutoinkin tämä on jo kauden seitsemäs kohtaaminen Suomen cupin pelit mukaan lukien. Lauantaina joukkueet kohtaavat toisensa Tikkurilassa ja sunnuntaina vuorostaan Hakametsässä. KOOVEE on sarjan piikkipaikalla kahden pisteen erolla Ketterään sekä IPK:hon. K-Vantaa puolestaan on sijalla yhdeksän, kuusi pistettä Hermestä jäljessä juuri pudotuspeliviivan alapuolella.

Molemmat ottelut alkavat klo 17.00. Tervetuloa sunnuntaina kannustamaan KOOVEE kotivoittoon!