Viikkoraportti: Vieraspelien viikko tulossa, Turku ja Heinola pelipaikkoina

Viime viikolla KOOVEE pelasi ainoastaan yhden ottelun, jossa se luisteli Peliitat kumoon Hakametsässä luvuin 7-1. KOOVEE:n kaikissa maaleissa oli eri tekijä, joten osoitus materiaalin leveydestä tuli hyvin esille. Pisterohmuna tuossa ottelussa kunnostautui hurjaan vireeseen päässyt puolustaja Jimi Kuronen, joka saalisti tehot 1+2. Maalilla Eetu Mäkiniemi oli jälleen loistava. Suomen cupin finaalista sekä maaottelutauosta johtuen ei muite pelejä viime viikolla ollut, joten pelaajatkin saivat pienen loman. Sarjataulukossa KOOVEE nousi toiseksi, ollen ainoastaan pisteen jäljessä cupvoittaja Ketterästä.

Tällä viikolla KOOVEE pelaa kahdesti, mutta molemmat ottelut vieraskaukaloissa. Keskiviikkona Turussa kohdataan TUTO, ottelun alunperin piti olla heidän 90-vuotis juhlaottelunsa,mutta muuttuikin viime hetkillä tavalliseskis runkosarjan otteluksi. TUTO on tällä hetkellä sarjassa viidentenä, allaan maalin tappio K-Vantaalle viime keskiviikolta. TUTO:n tehokkain on ollut vahvasti esiintynyt Lassi Vanhatalo, joka on 14 ottelussaan saalistanut tehot 8+10. Maalivahtejaan Samu Lonkilaa ja virolaista Conrad Mölderiä turkulaiset ovat peluuttaneet suhteellisen tasaisesti. Lonkila on pelannut aavistuksen enemmän ja myös paremmalla torjuntaprosentilla. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella kahdesti. KOOVEE on voittanut sekä elokuussa pelatun harjoitusottelun että lokauussa Mestiksen runkosarjaottelun.

Viikon toisessa ottelussa KOOVEE kohtaa Heinolassa Peliitat, joka siis viime viikolla jäi pahasti KOOVEE:n jalkoihin Hakametsässä. Peliitat on tällä hetkellä sarjataulukossa toiseksi viimeinen eli 11. Peliittojen kultaista kypärää kantaa puolustaja Aapo Ahola tehoin 3+5. Peliitat todennäköisesti saavat maalinsa suulle Jasper Patrikaisen, joka oli viime viikon pelistä poissa ollessaan nuorten maajoukkueen mukana. Joukkueet kohtaavat jo neljännen kerran tällä kaudella. KOOVEE on voittanut sekä harjoituskauden ottelun sekä kaksi runkosarjan kohtaamista.

KOOVEE:lta kultaista kypärää kantaa Otto Mäkinen tehoin 2+13 ja maaleja on puolestaan eniten iskenyt tutkaparinsa Miika Heikkilä seitsemän osuman verran. Vielä kun ketjun kolmas lenkki Anton Ollikainen on lähes piste per peli tahdissa, voidaan tuota ketjua kutsua KOOVEE:n tehoketjuksi. KOOVEE:sta on peräti 29 pelaajaa päässyt tehopisteille ja maalin heistä on tehnyt 21 pelaajaa.

Suomen Viihdyttävintä Lätkää ja Tampereen Kauneinta Kiakkoo näkee siis tällä viikolla ainoastaan Ruutu Urheilun kautta. Jos et sitten lähde oikein paikan päälle KOOVEE:ta kannustamaan voittoihin.