Viikon vierasmatka suuntautuu tänään Vantaalle

Keskiviikkona karvaasti kotonaan TUTO:lle hävinnyt KOOVEE hamuaa takaisin voittojen tielle. Vastus ei kuitenkaan ole mikään helppo, sillä K-Vantaa on varsinkin hyökkäysmateriaaliltaan vahva joukkue.

Toki vantaalaisten viime ottelut ovat tuoneet esille sen, että hyvä materiaali ei automaattisesti takaa maalien syntymistä. He ovat neljä viimeisintä otteluaan hävinneet ja tehneet näissä ainoastaan viisi maalia. Toki puolustuspelaaminen heillä on ollut kunnossa eikä vastustajatkaan ole päässeet maaleilla mässäilemään.

Vantaalaisten tehokkaimmat pistemiehet ovat olleet Erkka Seppälä ja Juuso Perttilä, joilla molemmilla on kasassa tehot 3+7. Maalissa Samuel Jukuri on ollut erittäin luotettava ja hänen ohittamisekseen on KOOVEEnkin saatava terävyyttä viimeistelyynsä.

KOOVEEn kolmen ottelun voittoputki katkesi siis keskiviikkona Hakametsässä TUTO:n viedessä 2-5 vierasvoiton. Tuossa pelissä KOOVEElla oli omat hyvät paikkansa lisämaalien tekoon, mutta vieraiden maalilla pelannut Kari Piiroinen oli loistavassa vireessä ja torjui kahta vailla kaikki kotijoukkueen yritykset.

KOOVEEn , samalla koko Mestiksen, pistepörssiä johtaa Joona Koppanen 5+10 tehoin. Kahden pisteen perässä olevat Niko Lahtinen sekä Liam Finlay. KOOVEEn maalilla torjuu jälleen luotettava Kimmo Rautiainen.

Joukkueet ovat kahdesti toisensa kohdanneet ja molemmat ovat onnistuneet vieraspeleistä ottamaan täydet pisteet. Tämän putken jatkuminen vielä tänään sopisi siis KOOVEElle erittäin hyvin.

Kiekko putoaa Vantaalla jäähän klo 18.30 ja on tuttuun tapaan katsottavissa suorana Ruutu Urheilun kautta. Nautinnollista peli-iltaa!