Viikon viimeisessä kohdataan Kiekko-Pojat Joensuussa

Eilinen vierasottelu Imatralla ei tuottanut vielä pisteitä, mutta tänään Joensuussa KOOVEElla on siihen jälleen mahdollisuus. Molemmat joukkueet lähtevät otteluun kolmen ottelun tappioputkessa, joten jomman kumman putki tänään katkeaa.

Kiekko-Pojat on sarjassa seitsemäntenä, allaan eilinen kotitappio K-Espoolle. Kotijoukkue kuuluu erikoistilanteiden osalta Mestiksen kärkipään joukkueisiin, joten tänäänkin erikoistilanteet tulevat merkitsemään paljon. Joensuulaisten tavaramerkkinä on ollut tiukkaan puolustuspeliin perustava pelaaminen ja heille on tehty neljänneksi vähiten maaleja, mutta ovat itsekin tehneet vasta kolmanneksi vähiten osumia.

Joensuulaisten paras pistemies on ensimmäistä kauttaan Suomessa pelaava tsekkisentteri Nicolas Werbik tehoilla 5+16. Kiekko-Pojat on onnistunut loistavasti ulkomaan hankinnoissaan, sillä myös amerikkalaishyökkääjä Aaron Miller on heti hänen perässään tehtyään 9+7 tehot. Torjuntavastuun on pääosin kantanut eilenkin pelannut tamperelaislähtöinen Leevi Nikkinen.

KOOVEE ei eilen pystynyt vastaamaan sarjakärki Ketterälle, joten tänään on pelin oltava terävämpää mikäli pisteitä mielitään ottaa. Varsinkin hyökkäyspelaamisessa on paljon parannettavaa, sillä viime aikoina on aivan liian vähän pystytty luomaan laadukkaita tekopaikkoja. Kultakypärä Jani Nymanin ovat vastustajat alkaneet ottaa tarkemmin huomioon, eikä nuorukainen ole enää päässyt alkukauden tapaan iskemään osumia. Nyt tarvitaankin muilta kentällisiltä apuja hyökkäyspäässä.

Koko kauden ajan loukkaantumisista kärsinyt KOOVEE kaipaisi nyt kipeästi onnistumisia useammalta pelaajalta. Vaikka joukkueen taisteluilme on illasta toiseen hyvä, paistaa alta kuitenkin lievä itseluottamuksen puute. Tänään varsinkin kaivattaisiin hyvää starttia otteluun, joka kantaisi päätösvihellykseen saakka.

Ottelu nähdään jälleen suorana ja asiantunetavsti selostettuna C Moren palvelusta. Kannusta KOOVEE kotisohvaltasi voittoon ja keskiviikkona Hakametsässä huudetaan paikan päällä puolestaan FPS kumoon!