Viimeiseen harjoitusotteluun vieraaksi TUTO

Ensi viikolla alkavaan Mestikseen valmistautuva KOOVEE pelaa tänään viimeisen harjoitusottelunsa, kun Hakametsään saapuu vieraita Turusta. Myös TUTOlle tämä on kenraaliharjoitus, jossa hiotaan viimeiset kuviot kuntoon ennen sarjan avausta.

TUTO on pelannut seitsemän harjoitusottelua, joista voittoja on irronut neljästä kamppailusta. Turkulaiset voittivat FPS:n kahdesti sekä Ketterän ja Zemgalen kertaalleen. Tappiot tulivat K-Espoolle kahdesti ja Jokereille kerran.

Turkulaisten ylivoimaisesti tehokkain pelaaja syksyllä on ollut Ranskan visiitiltään palannut Karri Forsblom, joka seitsemässä ottelussa on tehoillut kaksi pistettä per peli tahtia (6+8). Pelit puoliksi pelanneista maalivahdeista on Emil Vuoriolla selkeästi parempi torjuntaprosentti (96.06%) kuin Jere Huhtamaalla (88.66%).

Ehkä joukkueensa pelaajia mielenkiintoisempi henkilö löytyy vaihtopenkiltä vastuuvalmentajan roolista. Pelaajanakin erittäin räiskyvänä persoonana tunnettu Jonne Virtanen aloittaa ensimmäisen valmentajakautensa Mestiksessä. Viime kaudella hän debytoi valmentajana Suomi-sarjassa kaarinalaisen HCIK:n pääkäskijänä. Hienoa saada Mestikseen oman persoonansa vahvasti esiin tuovia valmentajia!

KOOVEElle illan ottelu on vasta syksyn kuudes kamppailu. Voitot ovat olleet tiukassa ja ainostaan kerran on joukkue päässyt pelin jälkeen juhlimaan. KeuPa HT kaatui Hakametsässä viime viikolla, mutta maksoi kalavelat heti seuraavana päivänä Keuruulla. Muuta tappiot tulivat kahdesti K-Vantaalle ja kertaalleen K-Espoolle.

Tehokkain pelaaja on ollut Samu Markkula, jolle on kertynyt neljä syöttöä yhtä monessa ottelussa. Nuori Emil Järventie tosin iski kaksi maalia toistaiseksi ainoassa ottelussaan, joten KOOVEEltakin löytyy kaksi pistettä per peli tehoillut pelaaja. Maalivahdeista ottelun enemmän pelannut Verneri Virtanen (89.19%) torjui voitto-ottelussa ja omaa aavistuksen verran paremmat tilastot kuin Patrik Hamrla (86.76%).

Ottelu pyörähtää käyntiin tänään klo 18.30. Vältä ruuhkat ja osta lippusi ennakkoon lippu.fi-palvelusta. Muista myös edullinen kausikorttitarjouksemme.