Viimeiseen kotiotteluun ennen joulua vastaan saapuu Kiekko-Pojat Joensuusta

Viime viikolla KOOVEE pelasi ainoastaan kaksi vierasottelua ja tuloksena oli neljä pistettä Itä-Suomen reissusta. IPK:lta irtosi täydet kolme pistettä, mutta Kiekko-Pojilta tiukkojen vaiheiden jälkeen jäi kotiintuomisiksi ainoastaan yksi piste. Joensuussa siis katkesi viiden ottelun voittoputki, mutta pisteputki kasvoi kuitenkin kuuteen otteluun.

Joukkueet ovat tasapistein sijoilla seitsemän ja kahdeksan, Kiekko-Pojat edellä paremman maalisuhteensa ansiosta. Vierailla on nyt viiden voiton putki ja pisteitä he ovat keränneet peräti 11 perättäisessä ottelussaan.

Lauantaina Kiekko-Poikien sankariksi nousi tsekkihyökkääjä Denis Kusy, joka iski voittomaalin vain 29 sekuntia ennen jatkoajan päättymistä. Joensuulaisten muut maalit tekivät virolainen Kristjan Kombe sekä Joel Kerkkänen.

KOOVEE iski molemmat maalinsa 3-2 tappio-ottelussa ylivoimalla, joka on alkanut tuottamaan mukavasti tulosta. Maalia saivat tuulettaa sekä Santtu Hakanen että Samu Markkula. Ilman Samu Pakarisen ilmiömäisiä torjuntoja olisi pistekin saattanut jäädä Joensuusta ottamatta.

Tänään joukkueet kohtaavat toisensa jo kolmatta kertaa, Kiekko-Pojat on molemmista edellisistä kohtaamista vienyt kaksi pistettä jättäen KOOVEElle ainoastaan yhden pisteen. Edellisen kerran KOOVEE on Kiekko-Pojat voittanut reilu vuosi takaperin, kun se Petteri Haverin, Ville Niemisen sekä Perttu Ahon maaleilla nappasi 3-1 kotivoiton.

Hiukan KOOVEEn kokoonpano jälleen elää, lähinnä pienien vammojen ja sairasteluiden vuoksi. Torjuntavastuun saa tänään Reima-Ville Roos, joka viime aikoina on ollut muurina U20-joukkueen otteluissa.

Tule nauttimaan viihdyttävästä jääkiekosta vielä kerran ennen joulua. Ottelu alkaa legendaarisessa Hakametsässä klo 18.30, ovet sekä ravintolamaailma jo tuntia ennen.
Huomenna KOOVEE käy vielä haastamassa sarjakärki K-Espoon ja palaa pelien pariin torstaina 29.12. Silloin Hakametsään saapuu KeuPa HT vierailulle.