Voitonnälkäinen KOOVEE matkaa Forssaan pistejahtiin

Avausottelun tappiostaan sisuuntunut KOOVEE matkaa tänään Forssaan, jossa myös kautensa tappiolla aloittanut FPS isännöi ottelua. FPS vieraili eilen Turussa, jossa TUTO oli maalein 4-1 parempi. Tänään toinen joukkueista saa otettua kauden avausvoittonsa ja mehän tietysti uskomme sen olevan KOOVEE.

FPS taisteli Turussa tyypilliseen tapaansa tiukasti puolustaen, mutta joutui kuitenkin anatautumaan terävästi hyökänneelle TUTO:lle. Forssalaisten ainoan osuman laukoi puolustaja Joonas Uimonen.

Ennen sarjakautta pelatuissa Suomen cupin otteluissa FPS voitti K-Vantaan ja Huntersin, mutta hävisi sitten Ketterälle kahdesti. Viime kauden keskinäisistä seitsemästä ottelusta voitti KOOVEE kuusi, mutta kaikki ottelut olivat erittäin tiukkoja ja tasaisia.

KOOVEE ei saanut avausotteluunsa Peliittoja vastaan kaikkia koneitaan täysin käynnistettyä. Pelaaminen ailahteli pelin sisällä hiukan liikaa ja varsinkin hyökkäyspelaamisesta puuttui riittävä terävyys. Joukkueen sisällä asioita on nyt käyty läpi ja ehjempi ja terävämpi 60-minuuttinen pitäisi tänään Forssassa löytyä.

Ainoan maalin kotiavauksessa iski Eppu Varjamo Henri Tuomisen ja Jesper-Juhani Ilvessuon syötöistä. Tolppien välissä miesten tasolla ensimmäistä kertaa torjunut Joonas Valtonen torjui loistavasti napaten monta tuiki tärkeää torjuntaa. Pieniä muutoksia kokoonpanoon on tulossa.

Ottelu alkaa klo 17 Forssassa ja näkyy kotisohville C Moren kautta. Hakametsään palataan jälleen torstaina, kun K-Vantaa saapuu vierailulle.