Vuoden viimeiseen kotipeliin vieraaksi KeuPa HT

Joulu on juhlittu ja ennen uuden vuoden juhlintaa on aikaa pelata vielä kaksi Mestiksen ottelua. Perjantaina ja lauantaina KOOVEE kohtaa KeuPa HT:n, ensin kotona ja seuraavana päivänä Keuruulla.

Nämä back-to-back -ottelut ovatkin todellisia kuuden pisteen otteluita, sillä joukkueet ovat sarjataulukossa pisteen erolla peräkkäisillä sijoilla 10 ja 11. KOOVEE on vielä pelannut yhden ottelun keuruulaisia enemmän, joten pisteitä olisi tärkeää saada enemmän kuin kilpakumppani.

Ennen joulutaukoa KeuPa pelasi vuorotahtiin voittaen ja häviten. Tauolle he pääsivät maukkaan kotivoiton turvin, kun Ketterä kaatui 3-1. Vierailijoiden selvästi tehokkain on Mestiksen pistepörssissä toisena oleva Leo Ring, joka on ehtinyt jo kerätä 9+26 tehot.

Edellisessä kohtaamisessa Leo Ring sai ainoastaan Verneri Virtasen maaliviivan taakse. Kuva: Samuli Huikuri

Marraskuussa KeuPa teki onnistuneen ryöstöretken Hakametsään ja vei kaksi pistettä mennessään jatkoaikavoitollaan. 2-3 päättyneessä ottelussa KOOVEEn maalit iskivät Joona Lehtinen ja Otto Heinonen.

KOOVEEkin aloitti joulutauon hienosti kaatamalla voittolaukauksilla Hakametsässä sarjakärki IPK:n 4-3. Varsinaisen peliajan maaleista vastasivat puolustajat, Sever Bilgili kahdesti ja kapteeni Jeremi Wehmas kertaalleen. Ratkaisevan maalin tyylitteli puolestaan Santtu Hakanen.

Hakametsän ottelu alkaa perjantaina klo 18.30 ja lauantaina Keuruulla kiekko putoaa jäähän klo 17. Uuden vuoden ensimmäinen ottelu pelataan perjantaina 5.1. Outokummussa Kiekko-Poikien vieraana ja Hakametsässä puolestaan pelataan torstaina 11.1. Vieraaksi saapuu ehdollisen liigalisenssin ensi kaudelle saanut K-Espoo.