KOOVEElle tappio maratonottelussa – Sarja katkolla maanantaina Hakametsässä

Kiekko-Pojat – KOOVEE 4-3 (2-1,0-2,1-0,0-0,1-0)JA

Villikorttikierrokset käynnistyivät KOOVEEn osalta Outokummussa Kiekko-Poikien vieraana. Kotijoukkue lähti sarjaan ennakkosuosikkina, mutta KOOVEE oli aikaisemminkin osoittanut olevansa keväällä parhaimmillaan.

Erä 1:

Kiekko-Pojat aloitti erittäin terävästi ja Verneri Virtasen iltapuhde alkoi heti alusta alkaen näyttävillä torjunnoilla. Isännät onnistuivat kuitenkin maalinteossa, kun Ivo Sedláčekin laukaus suoraan poikittaisesta syötöstä meni maaliin.

KOOVEE kuittasi maalin nopeasti, kun Samu Markkulan tarkka laukaus Tomi Purmolan syötöstä meni puolestaan Eemil Vinnin jalkojen välistä maaliin. Erätauolle mentiin lopulta kotijoukkueen johdossa, kun Osku Koivistoinen pääsi sivaltamaan joukkueensa uudelleen johtoon.

Erä 2:

Tasoitusosumansa KOOVEE teki rangaistuslaukauksesta, Jere Kivimäki lähti sitä suorittamaan ja huomasi tunnelin olevan jälleen auki ja rankaisi siitä nuorta maalivahtia.

KOOVEE taisteli kaksi alivoimaa mallikkaasti, kiitos tiiviin puolustuspelaamisen sekä Virtasen loistavien torjuntojen. KOOVEE siirtyi ottelussa johtoon seitsemisen minuuttia ennen erän loppua, kun Ville Järvinen vapautti namusyötöllään Emil Järventien läpiajoon. Nuori maalitykki ei paikastaan erehtynyt, vaan täräytti ranteella johto-osuman.

Erä 3:

Molemmat joukkueet pääsivät erän alussa kokeilemaan ylivoimalla lisämaalien tekemistä. KOOVEE ei onnistunut omassaa, kun taas Kiekko-Pojat rankaisi juuri kun KOOVEEn jäähy oli päättynyt. Sedláček pääsi yllättämään maskissa olleen Virtasen jatoi kotijoukkueen tasoihin.

Jatkoerä 1:

Jatkoerä oli melkoista Kiekko-Poikien pommitusta kohti Virtasta, joka merkautti erässä perässä 20 torjuntaa. Jo varsinaisella peliajalla hän oli merkkauttanut itselleen 32 torjuntaa, kun Vinnillä oli saldona ainoastaan 11 samassa ajassa. Ratkaisevaa maalia ei erässä kuitenkaan nähty.

Jatkoerä 2:

Toisessa jatkoerässä KOOVEEllaoli hyviä paikkoja iskeä ratkaiseva osuma, mutta edes onnetar ei ollut nyt mukana. Ajassa 92:26 isäntien Samu Romakkaniemi onnistui maalinteossa ja näin Kiekko-Pojat otti ensimmäisen kiinnityksen jatkopaikkaan.

Sarja katkolla Hakametsässä maanantaina

Joensuulaisilla on mahdollisuus katkaista sarja maanantaina Hakametsässä, kun taas KOOVEE pelaa selkä seinää vastaan. Nyt jos koskaan tarvitaan Sinun tukeasi joukkueelle, joka lähtee siirtämään ratkaisua tiistaille. Hanki siis lippusi NYT ja saavu Hakametsään klo 18:30 alkavaan huippujännittävään otteluun!