Tänään 21:41
KeuPa HT – KOOVEE 3 – 4 (1-3, 1-1, 1-0) KOOVEE nappasi kauden toisen voittonsa ja tämäkin vieraskentältä. Kotijoukkue KeuPa HT joutuu jatkamaan avauspisteidensä metsästystä edelleen. Voiton toi tehokas avauserä, jonka aikana KOOVEE siirtyi kahden maalin johtoon. Kaksi seuraavaa erää KOOVEE joutuikin puolustamaan nälkäistä isäntäänsä vastaan, mutta kesti rynnistyksen hienosti. Avauserä Ottelu alkoi melkoisen rikkonaisella... Lue koko artikkeli.
Tänään 13:14
Kotitappiostaan sisuuntunut KOOVEE aloittaa vieraskiertueensa tänään Keuruulta, jossa isäntäjoukkue KeuPa HT hakee kauden avauspisteitään. Molemmat joukkueet pääsevät otteluun hyvin levänneinä, sillä edelliset pelinsä he pelasivat lauantaina. Hakametsässä tehottomasti pelannut KOOVEE on viikon aikana terävöittänyt viimeistelyään harjoituksissa ja pyrkii palauttamaan tehonsa harjoituskauden hyvälle tasolle. K-Vantaata vastaan hyökkäyspeli pyöri liikaa kulmissa ja poissa maalintekosektoreilta eikä laukausten laatu... Lue koko artikkeli.
2 päivää sitten.
Hakametsässä nähdään ensi viikolla kansainvälistä jääkiekkoa, kun Latvian mestari tekee ensivierailunsa Suomeen ja kohtaa KOOVEEn Mestis-ottelussa. Kansainvälistyvän Mestiksen ensimmäinen maan rajojen ulkopuolelta saapuva joukkue HK Zemgale tekee ensiesiintymisensä kotimaisissa kaukaloissa ensi viikolla. Mikäpä muu paikkakunta ja jäähalli tähän historialliseen tapahtumaan sopisikaan kuin Tampereen Hakametsä. Viime kaudella Zemgale voitti maansa mestaruuden ja johtaa sitä tälläkin hetkellä.... Lue koko artikkeli.
4 päivää sitten.
Runkosarjan toisella viikolla Mestistä pelataan yhdet ottelut tiistaina, keskiviikkona sekä torstaina, mutta KOOVEEn pelit ovat viime viikon tapaan perjantaina ja lauantaina. Tällä viikolla molemmat pelit pelataan vieraskentillä. Perjantaina hieman lyhyempi reissu Keuruulle, jossa K-Vantaalle ja Hermekselle hävinnyt KeuPa HT janoaa kauden avausvoittoaan. Lauantaina onkin luvassa hiukan pidempi reissu, kun bussin nokka kääntyy kohti Imatraa. Myös... Lue koko artikkeli.
6 päivää sitten.
KOOVEE – K-Vantaa 2-6 ( 0-1, 1-3, 1-2 ) Avauserässä ei samanlaiseen vauhtiluisteluun päästy kuin eilen Turussa. KOOVEE hallitsi erää, mutta ei kuitenkaan saanut rakennettua riittävän vaarallisia tilanteita tulostaululle päästäkseen. Molemmat joukkueet pääsivät kertaalleen yrittämään ylivoimalla avausmaalin tekemistä, mutta kummastakaan yrityksestä ei juuri jälkipolville jäänyt kerrottavaa. Hiukan kuin varkain pääsi K-Vantaa iskemään avausmaalin kaksi ja... Lue koko artikkeli.
6 päivää sitten.
KOOVEE on uudistanut Hakametsän ilmettä sekä varsinkin ravintolamaailmaa. Katsojat palaavat jälleen A-puolelle ja istumapaikat on numeroitu. Ravintomaailma on uudistunut, kun Kukko Baarin yhteydessä on anniskelukatsomo ja pub Wanha Mestari 68 palvelee myös janoisia katsojia. Kentällä taisteleva joukkue on vahvistunut melkoisesti ja lukeutuu yhdeksi Mestiksen kärkijoukkueeksi. Varsinkin hyökkäysosaamista joukkueesta löytyy todella runsaasti, joten varmasti pelaaminen on... Lue koko artikkeli.
6 päivää sitten.
TUTO – KOOVEE 2 – 3 (0-2, 1-0, 1-1) Kaksi hyvän harjoituskauden pelannutta joukkuetta kohtasivat toisensa Mestiksen avauskierroksella Turun Kupittaalla. Ottelusta muodostui tasainen, joskin hiukan kaksijakoinen, taistelu. KOOVEElla toimi sekä yli- että alivoima ja asenne puolustamiseen oli loistava. Toisaalta joukkue kadotti luisteluvoimansa toisessa erässä ja sortui ottamaan aivan liikaa rangaistuksia. 1.erä: KOOVEE aloitti ottelun pirteämmin... Lue koko artikkeli.
perjantai 23. syyskuu 2022
Joukkue vahvisti vielä kauden alla rivejään solmimalla sopimukset kahden try out-pelaajan kanssa. Sopimuksen saivat maalivahti Samu Pakarinen sekä hyökkääjä Jere Kivimäki. Pakarinen pelasi kaksi edellistä kautta IPK:ssa, mutta on lähtöisin Tampereelta ja pelannut KOOVEEn junioreissa aikaisemmin. Kivimäki puolestaan on Tapparan juniorikoulun kasvatteja ja kaksi edellistä kautta hän toimi U20-joukkueen kapteenina. Mestiksen runkosarja starttasi eilen Ketterän... Lue koko artikkeli.
tiistai 20. syyskuu 2022
KOOVEE hemmottelee kannattajiaan heti kauden alussa ja tarjoaa kaikille ilmaisen sisäänpääsyn lauantaiseen kotiavaukseen K-Vantaata vastaan. Ottelu alkaa klo 17, mutta paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin. Hallin ovet sekä ravintolat palveluineen aukeavat jo klo 16. Otteluliput eivät maksa mitään, mutta lippu.fi-palvelun kautta lunastettaessa käsittelymaksu on 1,50€/tilaus. Hakametsässä on tehty tälle kaudelle pieniä muutoksia. Katsojat ovat pelkästään... Lue koko artikkeli.
maanantai 19. syyskuu 2022
Harjoituskausi on harjoiteltu ja tällä viikolla päästään käsiksi itse otteluihin. Torstaina 22.9. kauden avauksessa Ketterä isännöi K-Espoota ja runkosarjan päätöskierros pelataan 18.3. Lähes puoli vuotta Suomen Viihdyttävintä Lätkää ja siihen päälle vielä kiihkeät pudotuspelit. KOOVEEn urakka alkaa perjantai-iltana Turussa TUTO Hockeyn vieraana. Hakametsässä päästään pelaamaan lauantaina ja klo 17 alkavassa ottelussa vieraana on K-Vantaa. KOOVEE... Lue koko artikkeli.
torstai 15. syyskuu 2022
FPS – KOOVEE 3 – 6 (1-1, 0-2, 2-3) Harjoituskauden viimeisessä ottelussa ennen Mestiksen alkua KOOVEE vieraili Forssassa FPS:n vieraana. Kohtaaminen oli joukkueiden toinen kohtaaminen tänä syksynä. Elokuussa KOOVEE voitti Hakametsässä niukasti 3-2 Aku Kinnarin, Aleksi Ojalan sekä Perttu Ahon maaleilla. Tänään voitto irtosi isommalla marginaalilla, mikä kertoo KOOVEEn iskukyvystä hyökkäysalueella. Joukkue selvisi myös hienosti... Lue koko artikkeli.
torstai 15. syyskuu 2022
Ensi viikolla alkavaan Mestis-kauteen valmistautuva KOOVEE pelaa tänään viimeisen harjoitusottelunsa, kun se kohtaa FPS:n Forssassa. Ottelu alkaa Forssan jäähallissa klo 18.30 ja on katsottavissa Leijonat-tv-palvelun kautta. FPS:lle kävi Suomen Cupissa samalla tavoin kuin KOOVEElle, matka päättyi kolmannelle kierrokselle. Joukkue voitti selvästi II-divisioonassa pelaavan VG-62:n, mutta hävisi niukasti K-Vantaalle. Harjoitusottelut ovat forssalaisilla sujuneet hiukan mollivoittoisesti, neljästä... Lue koko artikkeli.
More posts