Eilen
KOOVEE – Kiekko-Pojat 0-2 (0-0,0-1,0-1) KOOVEE lähti viikon toiseen otteluunsa normaalia nälkäisempänä, sillä torstainen tappio Hokille jätti sopivan kiukun tälle illalle. Vastassa oli nyt kuitenkin selvästi terävämpi joukkue, joka ei antanut KOOVEEn yllättää. Maalintekeminen oli jälleen vaikeaa, kiekko ei suostunut menemään vieraiden maaliin sitten millään. Sen kerran kun se sinne saatiin, sitäkään ei hyväksytty. Taisteluilme... Lue koko artikkeli.
2 päivää sitten.
KOOVEElle saapuu tänään vieraita susirajalta asti, kun Joensuun Kiekko-Pojat luistelee Hakametsässä vastustajaksi. Eilen joensuulaiset hakivat täyden pistepotin Forssasta, missä FPS joutui taipumaan 2-5 lukemin vahvassa vireessä olevalle JoKP:lle. Jasper Viitala laukoi kaksi maalia ja Miska Hattunen, Osku Koivistoinen sekä Taneli Kovaniemi iskivät maalit mieheen. Eemil Vinni torjui 20 kertaa ja saalisti yhden syöttöpisteenkin. Sarjassa neljäntenä... Lue koko artikkeli.
3 päivää sitten.
KOOVEE – K-Vantaa 1-5 (1-2,0-1,0-2) Torstain ainoasta Mestis-ottelusta odotettiin tasaista taistoa pisteistä, olivathan joukkueet sarjataulukossa perättäisillä sijoilla ainoastaan pisteen erolla KOOVEEn hyväksi. Tasainen otteluhan lopulta olikin, vaikkakin K-Vantaa osoitti terävyytensä viimeistelyssä. KOOVEEn viimeistely ei toiminut sitten millään, yrityksestä se ei jäänyt puuttumaan. Vieraat puolestaan rankaisivat isolla prosentilla omista paikoistaan ja ottivat kauden ensimmäisen voittonsa KOOVEEsta.... Lue koko artikkeli.
4 päivää sitten.
KOOVEEn puolustus saa jykevän vahvistuksen, kun Ville Järvinen palaa Tampereelle. 86 liigaottelua ja 156 Mestiksen ottelua tahkonnut Järvinen on tamperelaisen kiekkopolun läpikäynyt puolustaja, joka viime kaudella pelasi unkarilaisessa UTE:ssa Erste Ligaa. Järvinen pelasi KOOVEEssa kaudella 2018-19 Mestiksen runkosarjassa 11 ottelua ja karsinnoissakin neljässä ottelussa. Sen jälkeen hän edusti IPK:ta kolme kautta toimien kaksi vuotta joukkueen... Lue koko artikkeli.
5 päivää sitten.
Itsenäisyyspäivän juhlinnan jälkeen on paluu arkeen myös jääkiekkoilijoilla ja Hakametsässä nähdään viihdyttää jääkiekkoa KOOVEEn isännöidessä K-Vantaata. Joukkueet ovat peräkkäisillä sijoilla KOOVEEn ollessa pisteen edellä, joten tasaista ottelua voidaan ennakoida. K-Vantaa saapuu Tampereelle kolmen tappion putkessa, joka alkoi viime viikolla juuri KOOVEEn hakiessa Tikkurilasta täyden pistepotin. Tuon jälkeen lohipaidat ovat kahdesti hävinneet jatkoajalla, sekä TUTO:lle että... Lue koko artikkeli.
lauantai 02. joulukuu 2023
TUTO – KOOVEE 1-3 (0-1,1-0,0-2) Perinteikkäät seurat KOOVEE ja TUTO lähtivät mittelemään paremmudesta hiukan eri lähtökohdista. Siinä missä TUTO oli kahden ottelun voittoputkessa hamuassa pääsyä kuuden joukkoon, oli KOOVEE karvaan kotitappion myötä tipahtanut pudotuspeliviivan alapuolelle. KOOVEE esitti suhteellisen ehjän 60 minuuttisen ja osoitti jälleen sitä taisteluilmettä, mitä joukkueelta odotetaankin. Erä 1: KOOVEE tuli erittäin hyvin... Lue koko artikkeli.
lauantai 02. joulukuu 2023
KOOVEEn kolmen ottelun viikko saa päätöksensä tänään Turussa, kun TUTO Hockey isännöi jännittävää Mestis-ottelua. Eilen K-Vantaan voittanut turkulaisjoukkue hamuaa nousua kuuden sakkiin ja on vain pisteen päässä tavoitteestaan. TUTO lähtee otteluun kahden voiton putkessa kun viime viikolla kaatoivat myös K-Espoon. Parhaillaan Liiga-lisenssiä hakeva seura on siis todella kovassa vireessä. Reilu kaksi viikkoa takaperin TUTO vieraili... Lue koko artikkeli.
perjantai 01. joulukuu 2023
Mestis-seurojen tiedote Mestis-seurojen puheenjohtajat järjestivät torstaina 30.11. yhteisen tapaamisen, jossa aiheena oli Mestiksen rooli tulevassa suomalaisen huippukiekon sarjajärjestelmä keskustelussa. Puheenjohtajat ovat hyvin huolissaan suomalaisen jääkiekon nykytilasta. Mestis-seurat kokevat tämän johtuvan vuosien ajan kestäneestä yksipuolisesta toiminnasta, jossa kaikki Liigan ulkopuoliset organisaatiot on jätetty oman onnensa nojaan. Nyt ollaan pisteessä, jossa koko laji ei voi hyvin ja... Lue koko artikkeli.
torstai 30. marraskuu 2023
KOOVEE – Hokki 1-6 (0-2,1-1,0-3) Molemmilla joukkueilla oli allaan voitot K-Vantaasta ja kova halu kasvattaa pistepussia. KOOVEE hamusi nousua kuuden ja Hokki puolestaan pääsyä kymmenen parhaan joukkoon. Vaikka ottelu oli tasainen, kertovat lukemat joukkueiden välisestä erosta viimeistelyn suhteen. KOOVEE ei saanut omaa peliään sellaiseen kuosiin, millä se olisi pystynyt luomaan riittävästi vaarallisia tekopaikkoja. Erä 1:... Lue koko artikkeli.
torstai 30. marraskuu 2023
Eilen kolme pistettä Vantaalta matkaansa napannut KOOVEE on tositoimissa heti tänään. Alkuviikon levännyt Kajaanin Hokki on viisi pistettä pudotuspeliviivan alapuolella ja kaipaa kuumeisesti pisteitä. Myös Hokin edellinen ottelu oli K-Vantaata vastaan ja vielä voitokas sellainen. Lauantaina Kajaanissa Hokki oli 3-1 parempi, maalintekijöinä toimivat Eetu ja Leevi Selänne sekä Iivari Säkkinen Eetu Niemisen torjuessa 23 vantaalaislaukausta.... Lue koko artikkeli.
keskiviikko 29. marraskuu 2023
K-Vantaa -KOOVEE 3-4 (1-2,2-2,0-0) Kahden hiukan alisuorittaneen joukkueen välisestä ottelusta povattiin ennakkoon erittäin tasaista kamppailua, joka myös saatiinkin. Viihdyttävä ottelu aaltoili mukavasti päädystä toiseen, mutta KOOVEEn tehokkuus erikoistilanteissa oli lopulta ratkaiseva. Erä 1: Erä oli melkoisen rikkonainen ja heti alkuun nähtiinkin kaksi rangaistusta. Ensimmäinen niistä vihellettiin KOOVEElle, joka periaatteessa kesti alivoiman. K-Vantaa iski avausosuman sekunti... Lue koko artikkeli.
keskiviikko 29. marraskuu 2023
KOOVEE matkaan tänään Vantaan Tikkurilaan, jossa K-Vantaa toimii isäntänä illan ottelussa. Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoille yhdeksän ja kymmenen, vantaalaiset kolme pistettä edellä. K-Vantaa pelasi jo eilen viikon avausottelunsa, kun Forssasta irtosi täysi pistepotti Totte Mobergin, Oliver Tuhkasen, Kasper Lundellin sekä Santeri Hartikaisen maaleilla. Juuso Helomaa torjui 22 kertaa 25 forssalaislaukauksesta. Molemmilla joukkueilla on petrattavaa... Lue koko artikkeli.
More posts