tiistai 12. maaliskuu 2024
KOOVEEn kausi päättyi maanantaina, kun JoKP oli vahvempi ja nappasi paikan puolivälieriin suoraan kahdella voitolla. Seuran ennakko-odotukset olivat syksyllä huomattavasti korkeammalla, mutta haastava kausi ei sujunut suunnitelmien mukaan. Ensi kauden valmistelut ovat olleet jo tovin käynnissä. Uusi päävalmentaja Ville Viitaluoma saa olla luottavaisin mielin joukkueen rakentelun suhteen, KOOVEE haluaa nousta Mestiksen kärkijoukkueeksi. Uusia pelaajasopimuksia saadaan... Lue koko artikkeli.
maanantai 11. maaliskuu 2024
KOOVEE – JoKP 3-6 (1-3,1-1,1-2) Lähtökohdat otteluun olivat selkeät, KOOVEE tarvitsi voiton siirtääkseen ratkaisua tiistaille ja Outokumpuun. Vaisuhko avauserä kävi kuitenkin kalliiksi, eikä vieraiden johtoa saatu kovasta taistelusta huolimatta kurottua kiinni. Erä 1: JoKP aloitti ottelun todella terävästi ja sai painettua pelin KOOVEEn kenttäpäätyyn. Avausmaalin joensuulaiset iskivät reilun kolmen peliminuutin jälkeen Kim Niemisen siirtäessä vieraat... Lue koko artikkeli.
maanantai 11. maaliskuu 2024
Maanantait eivät yleensä kuulu viikon odotetuimpiin päiviin, mutta tänään se sitä on. KOOVEE isännöi Joensuun Kiekko-Poikia ja on pakkovoiton edessä. Villikorttikierroksen ensimäisessä ottelussa JoKP voitti toisen jatkoerän maalillaan ja on nyt voiton päässä jatkopaikasta. KOOVEE oli Outokummussa hiukan enemmän vastaanottavana osapuolena, mutta puolusti erittäin tiiviisti ja Mestiksen tämän hetken kuumin maalivahti Verneri Virtanen torjui kuin... Lue koko artikkeli.
lauantai 09. maaliskuu 2024
Kiekko-Pojat – KOOVEE 4-3 (2-1,0-2,1-0,0-0,1-0)JA Villikorttikierrokset käynnistyivät KOOVEEn osalta Outokummussa Kiekko-Poikien vieraana. Kotijoukkue lähti sarjaan ennakkosuosikkina, mutta KOOVEE oli aikaisemminkin osoittanut olevansa keväällä parhaimmillaan. Erä 1: Kiekko-Pojat aloitti erittäin terävästi ja Verneri Virtasen iltapuhde alkoi heti alusta alkaen näyttävillä torjunnoilla. Isännät onnistuivat kuitenkin maalinteossa, kun Ivo Sedláčekin laukaus suoraan poikittaisesta syötöstä meni maaliin. KOOVEE kuittasi... Lue koko artikkeli.
lauantai 09. maaliskuu 2024
Kevään pudotuspelit alkavat tänään Villikortti-kierroksella, jossa KOOVEE kohtaa vieraissa Joensuun Kiekko-Pojat ja RoKi matkaa Vantaalle K-Vantaan vieraaksi. Jatkoon pääsee kahdella voitolla, joten avausottelun merkitys on suuri. KOOVEE varmisti pudotuspelipaikkansa viimeisellä kierroksella, vaikka hävisikin voittolaukauksilla Hermekselle. Kiekko-Pojat puolestaan ratkaisivat seitsemänne sijansa voittamalla Hokin vieraissa. Joensuulaisten tehokkaimmat pelaajat runkosarjassa olivat virolaissyntyinen Kristjan Kombe (16+35) ja tšekkiläinen Ivo... Lue koko artikkeli.
torstai 07. maaliskuu 2024
KOOVEE – Hermes 3-4 (0-0,2-3,3-0,0-0,0-1)VL Torstai-illassa Hakametsässä jännitettiin paitsi KOOVEEn peliä, myös KeuPa HT:n ottelua Imatralla. KOOVEEn oli napattava yhtä paljon pisteitä mitä keuruulaiset omassa ottelussaan. Optisimmat tosin jännittivät tulevaa villikorttikierroksen vastustajaa. KeuPa HT ei saanut Ketterältä pistettäkään, joten KOOVEEn pudotuspelipaikka varmistui jo sillä. Joukkue taisteli kuitenkin itsensä tasoihin Hermestä vastaan, joka kuitenkin kuittasi voiton... Lue koko artikkeli.
torstai 07. maaliskuu 2024
Mestiksen runkosarjan päätöskierros pelataan tänään ja KOOVEElla on mahdollisuus varmistaa paikkansa kevään pudotuspeleissä. KeuPa HT ei onnistunut eilen rästipelistään saamaan pistettäkään Jokereilta, joten KOOVEE on edelleen pisteen edellä keuruulaisia. KeuPa HT pelaa tänään Imatralla, jossa runkosarjan kakkostilan varmistanut Ketterä isännöi heitä. KOOVEElle saapuu Hakametsään vieraaksi Hermes, jonka sijoitukseksi on varmistunut kuudes. KOOVEEn on tänään saatava... Lue koko artikkeli.
sunnuntai 03. maaliskuu 2024
Lauantaina Keuruulla pelattiin KOOVEEn kannalta erittäin merkityksellinen ottelu, kun se kohtasi isäntänä toimineen KeuPa HT:n. Tappio olisi tarkoittanut pudotuspelien ulkopuolelle jäämistä, joten joukkue lähti luonnollisesti taistelemaan voitosta. Lainapelaajat olivat palanneet kokoonpanoon, mikä antoi valmennukselle perjantaita enemmän työkaluja voiton hankkimiseen. Vieläkään ei aivan täyttä rosteria saatu kasaan, mutta kolme täyttä kentällistä kuitenkin. Avauserässä kotijoukkueen otteissa näkyi... Lue koko artikkeli.
lauantai 02. maaliskuu 2024
Eilen KOOVEE oli haastavan tilanteen edessä. Runkosarjan voiton varmistanut IPK oli tulossa vieraaksi, mutta olosuhteiden pakosta käytettävissä oli ainoastaan 12 pelaajaa. Ilveksen lainamiehet olivat U20-pelissä Lahdessa ja omista pelaajista osa oli sairaana ja loukkaantuneena. KOOVEEn taisteluilme oli kuitenkin loistava, eikä edes yhden miehen putoaminen avauserän jälkeen kokoonpanosta sitä heikentänyt. Nuori Markus Laurila laukoi uran ensimmäisen... Lue koko artikkeli.
lauantai 24. helmikuu 2024
FPS -KOOVEE 0-6 (0-5,0-1,0-0) KOOVEElla oli hiukan kalavelkoja FPS:lle maksettavanaan parin viikon takaisesta tappiosta ja tietysti neljän pisteen päässä siintävä pudotuspelipaikka toi vielä lisämotivaatiota illan otteluun. Hyvällä jalalla otteluun lähtenyt KOOVEE hyöri avauserässä pyörremyrskyn lailla ja varmisti voiton käytännössä jo tuolloin. Pudotuspeliviiva on nyt enää pisteen päässä, kun KeuPa HT hävisi samaan aikaan oman ottelunsa.... Lue koko artikkeli.
lauantai 24. helmikuu 2024
Runkosarjaa on jäljellä vajaa kaksi viikkoa ja tilanne on KOOVEEn kannalta kutkuttava. Pudotuspelipaikka on jo pitkään pysynyt neljän pisteen päässä ja toimii tänäänkin porkkanana vierasottelussa FPS:ia vastaan. KeuPa HT kohtaa samaan aikaan kotikaukalossaan sarjakärki IPK:n, joten toiveet etumatkan kaventumisesta ovat korkealla. FPS on tosin ollut tällä kaudella KOOVEElle hankala vastustaja. Kauden ensimmäisen kohtaamisen Hakametsässä KOOVEE... Lue koko artikkeli.
torstai 22. helmikuu 2024
KOOVEE – KETTERÄ 2-3 (2-2,0-1,0-0) KOOVEElla oli ennen ottelua matkaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan neljä pistettä ja tuota eroa joukkue lähtikin kaventamaan. Hyvästä taistelusta huolimatta ei pisteitä saatu Hakametsään jäämään yhtään. Erä 1: Heti ensimmäisellä minuutilla Ketterä pääsi ylivoimalle, mutta KOOVEEn puolustus Verneri Virtasen johdolla kesti vieraiden rynnistyksen. KOOVEE tyytyi tämän jälkeenkin puolustamaan tiukasti ja iskemään vastahyökkäyksillään.... Lue koko artikkeli.
More posts