Eilen
KOOVEE – TUTO 5-3 (0-0, 3-1, 2-2) Perinteikkäät KOOVEE ja TUTO ottivat Hakametsässä yhteen keskiviikkoillan kiihkeässä kamppailussa. Peräkkäisillä sijoilla olevien joukkueiden kohtamisesta ennakoitiin tasaista vääntöä, sitä myös jäällä nähtiin. Avauserä: Ottelu alkoi juuri niin tasaisissa merkeissä, mitä ennakkoon osasi odottaakin. Kumpikin joukkue puolusti tiiviisti ja pyrki välttämään kiekonmenetyksiä riskialueilla, joista vastustaja olisi päässyt ylivoimahyökkäyksiin. TUTO... Lue koko artikkeli.
Eilen
KOOVEEn viikon ainoa ottelu pelataan tänään Hakametsässä, jonne vieraaksi saapuu rakas vihollinen TUTO Hockey Turusta. Asetelmat ovat kutkuttavan mielenkiintoiset, joukkueet ovat sijoilla 9. ja 10. KOOVEEn ollessa pisteen verran edellä. TUTO lähtee otteluun neljän ottelun pisteputkessa, edellisessä pelissään perjantaina he kaatoivat vahvavireisen IPK:n. Sitä ennen turkulaiset nappasivat pisteen vieraissa sekä Hokilta että Hermekseltä voitettuaan Kiekko-Pojat... Lue koko artikkeli.
3 päivää sitten.
Tälläkään viikolla ei ole kuin yksi ottelu, kun turkulaiset toverimme saapuvat keskiviikkona vierailulle Hakametsään mittaamaan KOOVEEn iskukyvyn. KOOVEEn tavoin pelasi TUTO viime viikolla vain yhden ottelun, jossa se kotonaan voitti IPK:n. Turkulaiset ovat neljän ottelun pisteputkessa, joskin siinä on mukana yksi tappio sekä jatkoajalla että voittomaalikilpailussa. Sarjataulukossa joukkueet ovat peräkkäisillä sijoilla 9 ja 10, KOOVEE... Lue koko artikkeli.
5 päivää sitten.
KOOVEE – Hermes 4-8 (1-1, 2-4, 1-2) KOOVEE oli koko viikon saanut odottaa omaa pelivuoroaan, ja ehkä se myös näkyi hienoisena otteen lipeämisenä. Vahvassa kevätvireessä oleva Hermes oli aluksi vaikeuksissa KOOVEEn kanssa, mutta vieraiden toisen erän tehohetki käänsi ottelun lopulta vieraille. Avauserä: Ottelu lähti liikkeelle melko kiihkeästi, sillä Jeremi Wehmas ja Arttu Heikkilä nahistelivat itsensä... Lue koko artikkeli.
5 päivää sitten.
Viikon ainoassa ottelussaan KOOVEE isännöi tänään Heinolasta eilen täyden pistepotin napannutta Kokkolan Hermestä. Sarjataulukossa kuudentena oleva Hermes on kolmen ottelun voittoputkessa, kun taas KOOVEE on yhdeksäntenä kahden ottelun voittoputkessaan. Kumman putki tänään katkeaa, se selviää klo 17 alkavassa jännitysnäytelmässä. Hermes kellisti eilen Peliitat vieraissa 3-4, voiton takuumiehenä toimi 1+2 tehot iskenyt Topias Liljamo. KOOVEEn tavoin... Lue koko artikkeli.
maanantai 23. tammikuu 2023
Täydellisen kuuden pisteen viikon jälkeen olisi ehkä toivonut tälle viikolle useampaa kuin yhtä peliä, mutta toisaalta on hyvä viettää hyvä harjoitusviikkokin välissä. Eiköhän hyvä pelivire säily joka tapauksessa. Viikon ainoa ottelu pelataan Hakametsässä lauantaina klo 17, kun Kokkolan Hermes saapuu vierailulle. Kliseinen kuuden pisteen ottelu on luvassa, sillä Hermes on yhdessä Kiekko-Poikien kanssa KOOVEEta kolme... Lue koko artikkeli.
lauantai 21. tammikuu 2023
FPS – KOOVEE 1-3 (0-2,0-0,1-1) Perjantaina upean voiton Peliitoista napannut KOOVEE lähti Forssaan jatkamaan peliään siitä, mihin se Hakametsässä jäi. Tämä toteutuikin varsinkin avauserässä, jossa KOOVEE oli selvästi isäntiään vahvempi. Aivan täysin ehjää 60-minuuttista KOOVEE ei tänään saanut aikaiseksi, mutta kokonaisuutena pelaaminen alkaa olla hyvällä tasolla. Varsinkin puolustus- ja maalivahtipeli on kiitettävällä tasolla. Avauserä: KOOVEE... Lue koko artikkeli.
lauantai 21. tammikuu 2023
Eilen maukkaan kotivoiton napannut KOOVEE hakee jatkoa pirteille otteilleen tänään Forssassa FPS:n vieraana. Eilen joukkue paransi peliään erä erältä ja tänään olisi hyvä jatkaa siitä, mihin eilen jäätiin. FPS:llä on hienoinen lepoetu, sillä he saivat eilen levätä torstaisen Kiekko-Pojat kotitappionsa jälkeen. Heillä on nyt kahden kotitappion putkipäällä, sillä viime viikolla myös Peliitat kävi hakemassa voiton... Lue koko artikkeli.
perjantai 20. tammikuu 2023
KOOVEE -Peliitat 2-0 (0-0,0-0,2-0) KOOVEE lähti hakemaan vuoden avausvoittoaan vieraaksi luistelleesta Peliitoista. Jääkiekon on sanottu olevan maalintekopeli, siinä suhteessa ei Hakametsän illassa kovin kummoista ottelua nähty. Mutta jääkiekko on paljon muutakin, vauhtia, viihdettä, tunteita, hikeä ja mustelmia, ja niitä Hakametsässä nähtiin yllin kyllin. Vauhdikkaan ottelun sankareiksi nousivat maalivahdit, jotka esittivät vuorotahtiin loistavia torjuntoja. Toisaalta vastassa... Lue koko artikkeli.
perjantai 20. tammikuu 2023
Alkuviikon intensiivisesti harjoitellut KOOVEE pääsee tänään mittaamaan iskukykyään Heinolan Peliittoja vastaan. Kamppailut pääsystä pudotuspeleihin sekä karsintojen välttämisestä käyvät kuumana, joten molemmille joukkueille kolme pistettä tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Peliittojen sarjasijoitus on vasta 12. ja eroa takana olevaan FPS:iin on neljä pistettä. Pudotuspelipaikkakaan ei ole kuin viiden pisteen päässä, mutta sitä himoitsee myös 11. oleva KeuPa... Lue koko artikkeli.
tiistai 17. tammikuu 2023
KOOVEEssa on viime vuosina totuttu näkemään useita nuoria ja lahjakkaita kiekkoilijoita, jotka ovat jo ehtineet hypätä rahakaukaloihin Pohjois-Amerikkaan. Yhteistyö Ilveksen kanssa on mahdollistanut näille pelaajille paikan kasvaa ja kehittyä jääkiekkoilijana. Isossa roolissa ja omilla vahvuuksilla pelaaminen isoja miehiä vastaan on auttanut nuoria lahjakkuuksia valmistautumaan ensin liigakaukaloihin ja siitä vielä eteenpäin. Eetu Mäkiniemi ja Roby Järventie... Lue koko artikkeli.
maanantai 16. tammikuu 2023
Lauantaina kirvelevän tappion voittomaalikilpailussa RoKi:lle kärsinyt KOOVEE janoaa voittoja. Raskaan viime viikon jälkeen on muutama kevyempi päivä ennen loppuviikon kohtaamisia. Perjantaina Hakametsään saapuu 12. oleva Heinolan Peliitat, joka halajaa päästä mukaan pudotuspeleihin. Eroa heinolalaisilla on tällä hetkellä viisi pistettä viimeistä pudotuspelipaikkaa hallussaan pitävään Hokkiin. Lauantaina on vuorossa vierasreissu, mutta nyt ei tarvitse Forssaa kauemmaksi lähteä.... Lue koko artikkeli.
More posts