keskiviikko 05. huhtikuu 2023
Kausi 2022-23 päättyi KOOVEEn osalta maanantaina, kun Ketterä otti puolivälieräsarjassa neljännen voittonsa ja eteni jatkoon. Materia voitti hengen, mutta saappaat, tai siis luistimet, jalassa joukkue kaatui. Paljon jää kaudesta jossiteltavaakin, sillä oikeastaan missään vaiheessa joukkue ei saanut parasta miehistöään samaan otteluun. Varsinkin kauden tärkeimpien otteluiden aikaan oli sairastuvalla liikaa tärkeitä pelaajia. Periksi ei kuitenkaan annettu... Lue koko artikkeli.
maanantai 03. huhtikuu 2023
KOOVEE – Ketterä 0-4 (0-3,0-1,0-0) Sarja oli ensimmäistä kertaa katkolla, kun Ketterä oli ottanut kiinni KOOVEEn kahden otteluvoiton johdon ja mennyt ohikin. KOOVEE oli siis selkä seinää vasten pakkovoiton edessä. Kokoonpano eli KOOVVEElla vielä juuri ennen pelin alkua, kun Aku Kinnari ei ollutkaan pelikuntoinen. Vammoista kärsinyt Jesse Pelamo puolestaan päätti kokeilla paikkojensa kestävyyttä ja hyppäsi... Lue koko artikkeli.
maanantai 03. huhtikuu 2023
Tänään Hakametsässä pelataan iso ottelu. Mestiksen puolivälieriä 3-2 voitoin johtava Ketterä päättäisi KOOVEEn kauden vierasvoitollaan. KOOVEEn voittaessa lopullinen ratkaisu siirtyisi keskiviikoksi Imatralle. KOOVEE ei pystynyt Ketterää Imatralla haastamaan, joten ennakkosuosikkina sarjaan lähtenyt imatralaisjoukkue otti kolmannen peräkkäisen voittonsa. Hakametsän kaksi edellistä ottelua on pelattu pitkän kaavan mukaan. Ratkaisut on nähty kolmannessa ja toisessa jatkoerässä, miten kauan... Lue koko artikkeli.
lauantai 01. huhtikuu 2023
Ketterä – KOOVEE 5-0 (1-0,3-0,1-0) KOOVEE lähti Imatralle haastamaan sarjan tasoittanutta Ketterää. Yhtenä painopistealueena joukkueella oli jäähyttömyys, joka ei kuitenkaan vahvaa vastustajaa vastaan onnistunut. Melko yksipuolista kotijoukkueen näytöstä peli oli. Raajarikkoinen KOOVEE ei pienessä kaukalossa pystynyt vastaamaan isäntien pelaamiseen. Avauserä: Ketterä aloitti ottelun heti vahvasti ja löi painetta KOOVEEn alueelle. Alussa saadun ylivoimansa aikana isännät... Lue koko artikkeli.
lauantai 01. huhtikuu 2023
Ketterä haki eilen Hakametsästä voiton toisen jatkoerän ylivoimamaalillaan ja tasoitti puolivälieräsarjan tilanteeseen 2-2. Tänään Imatralla pelattavan ottelun voittajalla on mahdollisuus katkaista sarja maanantaina Hakametsässä. KOOVEE jatkoi eilen hyvää taisteluaan ennakkosuosikkia vastaan ja pystyi kamppailemaan ottelun voitosta. Taisteluilme täytyy tänäänkin olla kohdallaan, sillä Imatran pienemmässä kaukalossa isäntien kaksinkamppailuvoima korostuu. Ratkaisuosuma syntyi eilen hyvin tyypilliseen pudotuspelien tyyliin,... Lue koko artikkeli.
lauantai 01. huhtikuu 2023
KOOVEE – Ketterä 2-3 (0-1,1-1,1-0,0-0,0-1) 2.JA Ottelusarjan neljäs ottelu ja KOOVEEn toinen kotiottelu lähti kotijoukkueen kannalta mukavissa asetelmissa liikkeelle. 2-1 otteluvoitoin sarjaa johtava KOOVEE oli kuitenkin jälleen menettänyt pelaajia sairastuvalle. Kieltämättä tilanteessa oli kaikesta huolimatta Daavid vs. Goljat -asetelman tuntua, sen verran vahvasti ennakkosuosikki Ketterä oli edellisessä ottelussa pelannut. KOOVEE pelasi loistavasti taistellen ja oli... Lue koko artikkeli.
perjantai 31. maaliskuu 2023
Keskiviikkona maaleitta Imatralla jäänyt KOOVEE on jälleen kovan paikan edessä, kun ottelusarja jatkuu tänään Hakametsässä. Vaikka KOOVEE johtaakin ottelusarjaa 2-1, lähtee se tänäänkin haastamaan Ketterää. Keskiviikkona imatralaiset olivat kotipelissään erittäin vahvoja. KOOVEE on osoittanut pudotuspeleissä valtavaa taistelumieltä ja pystynyt kamppailemaan sen ansiosta voitoista. Sitä tarvitaan tänääkin, varsinkin kun kokoonpanosta ovat tänään sivussa Jesse Pelamo ja... Lue koko artikkeli.
torstai 30. maaliskuu 2023
Ketterä – KOOVEE 4-0 (1-0,1-0,2-0) Puolivälierien kolmas ottelu ja kolmas pelipaikka, kun Lappeenrannassa avausotteluansa isännöinyt Ketterä palautti pelit kotikaupunkiinsa Imatralle. KOOVEE lähti otteluun 2-0 sarjajohdossa ja Ketterä näin ollen hakemaan avausvoittoaan kevään pudotuspeleissä. KOOVEEn rankka pariviikkoinen näkyi tänään, luistin ei kulkenut kuten aikaisemmissa otteluissa. Illan ottelu oli tavallaan seitsemäs kymmeneen päivään, joten rasitusta kapealla materiaalilla... Lue koko artikkeli.
keskiviikko 29. maaliskuu 2023
Aika harvassa ovat he, jotka ennen tätä sarjaa olivat sitä mieltä, että tässä kohtaa KOOVEE johtaa ottelusarjaa 2-0. Jääkiekon suola on kuitenkin juuri siinä, että yllätyksiä tapahtuu eikä mikään ole ennalta varmaa. Eilen lähes kaksi täyttä peliä pelanneet joukkueet kohtaavat toisensa tänään Imatralla. Rasituksen on pakko näkyä niin pelaajissa kuin valmentajissakin. Kummassa joukkueessa palautumisessa on... Lue koko artikkeli.
keskiviikko 29. maaliskuu 2023
KOOVEE – Ketterä 4-3 (1-1,0-0,2-2,0-0,0-0,1-0) 3.JE Puolivälierien toiseen otteluun KOOVEEn ja Ketterän välillä lähdettiin ennakko-odotusten vastaisesti KOOVEEn 1-0 sarjajohdossa. Vahvasti vieraskentillä pelannut KOOVEE ei ollut kotikaukalossaan kolmeen otteluun onnistunut voittoa nappaamaan, joten jotain uutta oli kotijoukkueen keksittävä. Uutta ei välttämättä oltu keksitty, vaan otettu pars tekeminen vieraskentiltä ja lisätty siihen annos asennetta kaupanpäälle. Helpolla ei... Lue koko artikkeli.
tiistai 28. maaliskuu 2023
Kiekkokevät on kauneimmillaan, vaikkei sitä ikkunasta ulos katsomalla heti uskoisi. Vaikka lunta sataa jäätävän viiman kera, on Hakametsän hallissa tänä iltana sähköisen kuuma tunnelma. Mestiksen puolivälierissä KOOVEE haastaa hallitsevaa mestaria Imatran Ketterää sarjan toisessa osaottelussa. Lauantainen avaus sisälsi todellakin suurta draamaa ja huikeaa viihdettä yleisöllä ensi sekunnista aina jatkoerän loppuun saakka. KOOVEE onnistui Imatralla voiton... Lue koko artikkeli.
lauantai 25. maaliskuu 2023
Ketterä – KOOVEE 1-0 (1-0,1-2,2-2, 0-1) 1.JE Mestiksen puolivälierät alkoivat KOOVEEn osalta Lappeenrannassa, missä Imatran Ketterä halusi sarjan kotiottelunsa pelata. Halliin olikin saapunut huikeat 2532 katsojaa seuraamaan jännittävää ottelua. Varsinainen draaman kaari Kisapuistossa nähtiinkiin, ilo ja suru vaihteli kannattajien mielissä alusta loppuun saakka. Rosvokopla nimeltä KOOVEE iski jälleen! Neljästä pudotuspelistä on kolme päättynyt voittoon. Kaikki... Lue koko artikkeli.
More posts