Kolmelle nuorelle lupaukselle sopimukset

Syksyn ajan KOOVEEn testattavana olleet Oskari Halme, Ville Pelttari sekä Aleksi Tiala vakuuttivat valmennuksen ja saivat sopimuksen ylihuomenna alkavalle mestiskaudelle.

Kolmikon kokenein on 22-vuotias puolustaja Halme, jonka kolme edellistä kautta ovat vierähtäneet sekä USA:ssa että Ruotsissa. Tapparan junioripolun läpikäynyt puolustaja palaa kotikaupuunkinsa mielellään ja on valmis kantamaan vastuuta KOOVEEn riveissä.

Halme on lupaava kahden suunnan puolustaja

21-vuotias keskushyökkääjä Ville Pelttari esitti syksyn harjoitusotteluissa väkeviä otteita. Pelttari ei kaukalossa kuvia kumartele, vaan painaa päälle kuin raivo härkä. Hänenkin junioritaustansa on täälltä Tampereelta, jossa hän on edustanut sekä Tapparaa että Ilvestä.

Pelttarin vahvuuksiin kuuluu kova taklauspeli

Aleksi Tiala on myös 21-vuotias monipuolinen pelaaja, jolta luonnistuu sekä puolustajana että hyökkääjänä pelaaminen. Pirkkalan Pingviinien kasvatti on viimeiset vuodet pelannut Ilveksen riveissä, joten on myös oman kylän poikia.

Monipuoliselle pelaajalle on aina käyttöä

Tervetuloa Hakametsään katsomaan torstaina Mestiksen avausta, klo 18.30 KOOVEE – TUTO HOCKEY. Liput kannattaa hankkia täältä: https://www.seat4.me/tapahtuma/koovee/koovee-tuto-hockey-2020-1