KOOVEE kellisti Peliitat kotonaan

KOOVEE – Peliitat 5 – 0 (1-0, 2-0, 2-0)

Vauhdikas avauserä siivitti KOOVEEn johtoon

Ottelun avauserä oli erittäin vauhdikas ja tilanteita syntyi liukuhihnalla molempiin päätyihin. Vieraat saivat hiukan pidempiä hyökkäyksiä aikaiseksi, mutta KOOVEE puolestaan pääsi iskemään vaarallisia vastaiskuja. Niki Huovisen jäähyn aikana vierailla oli hyvä tilaisuus siirtyä johtoon, mutta Santeri Sillanpään urhea heittäytyminen kiekon eteen osoitti KOOVEEn illan taistelutahdon. Samoin Jonne Riekon kova taklaus sytytti entisestään isännät osoittamaan paremmuutensa. Ottelun avausmaalin pääsikin iskemään KOOVEE, kun Jerry Laakso onnistui laukomaan kiekon ohi Adam Nagyn. Tuo jäi erän ainoaksi osumaksi.

KOOVEE karkaa toisen erän maaleilla

Toinen erä jatkoi mihin ensimmäinen jäi. Peliitat hallitsee hienokseltaan peliä ja KOOVEE iskee vastahyökkäyksistä. 2-0 osuma tosin tulee ylivoimalla, kun Erno Hopponen iskee kauden avausmaalinsa verkon perukoille. Erän toinenkin osuma on erikoiostilannemaali ja KOOVEEn käsialaa. Vili-Jesper Koivula pääsee alivoimalla esittelemään tarkkaa laukaustaan ja siirtää isännät jo kolmen maalin johtoon. Hakametsän uusi isäntä Juuso Walli osoittaa jälleen tärkeyttään, kertomalla vieraiden hyökkääjille, että KOOVEEn maalilla ei tosiaankaan veskarin näpeille ole mitään asiaa mailojen kanssa mennä.

Vieraat turhautuvat ja KOOVEE jatkaa maalintekoaan

Peliittojen kiri ei montaa minuuttia kolmannessa erässä kestä, kun joukkueen hermokontrolli alkaa pettämään. Vieraiden kerskittyminen siirtyi suunsoittoon sekä jälkipeliin ja ote siirtyi enemmän KOOVEElle. KOOVEE pääsee pelaamaan viisi minuuttia ylivoimalla, josta kaksi minuuttia jopa kahden miehen ylivoimalla, mutta tulosta ei vielä silloin synny. Juuri kun vieraat saavat viidennen pelaajansa jäälle, iskee Alex Hukki vastakiekon maaliin. Vielä kun Koivula iskee illan toisen osumansa ja Risteli torjuu vähäisetkin vieraiden yritykset, on KOOVEEn hieno 5-0 voitto valmis.

Huomenna KOOVEE kohtaa vielä LeKin Lempäälässä, jonka jälkeen joukkue jää tauolle.