KOOVEE kohtaa juhlaottelussaan TUTO Hockeyn

Joulu se tulla jolkottaa, mutta Mestiksessä vielä yksi ottelu pelataan. Eikä kyseessä olekaan mikään tavallinen ottelu, vaan Tampereen KOOVEEn 90-vuotisjuhlaottelu. Legendaarinen joukkue kohtaa ikätoverinsa ja perinteikkään vastustajansa TUTO Hockeyn. Turkulaiset juhlivat omia ysikymppisiään viikko sitten eli kyseessä on todellinen ysikymppisten taisto!

TUTO on melkoisen vahvassa vireessä. Se on voittanut seitsemän viimeisistä yhdeksästä ottelustaan. Sarjataulukosta turkulaiset löytyvät viidenneltä sijalta, viisi pistettä KOOVEEta perässä. TUTO on vaarallinen varsinkin ylivoimalle päästessään, se onnistuu maalinteossa lähes joka kolmannella yrityksellään ja on Mestiksen paras ylivoimajoukkue tällä hetkellä. Vielä kun muistetaan, että KOOVEEn alivoimapelaaminen on sarjan toiseksi heikointa, niin Dynamon kannattaa jäähyilyä välttää.

Kultakypärää TUTO:lla kantaa Lassi Vanhatalo, joka on ollutkin kovassa vireessä läpi alkukauden. Hän on saanut hyvin tulitukea Erik Embrichiltä sekä Oskari Siikiltä. TUTO:n riveissä hyökkää myös kauden alussa KOOVEEsta Turkuun siirtynyt Vili-Jesper Koivula.

KOOVEE on nyt kahden ottelun voittoputkessa kaadettuaan sekä SaPKon että K-Vantaan. Kolmantena sarjataulukossa olevalla KOOVEElla on mahdollisuus nousta voitolla sarjakärkeen, sillä Ketterä ja IPK ovat ainoastaan pisteen edellä KOOVEEta. Ylivoimaisesti eniten maaleja Mestiksessä tehnyt KOOVEE luottaa tässäkin ottelussa vahvaan ja luisteluvoimaiseen hyökkäyspelaamiseen.

KOOVEElla kultaisesta kypärästä käyvät kiivasta kamppailua kolmikko Janne Seppänen – Anton Ollikainen – Otto Mäkinen, joista Seppänen pisteen erolla kilpakumppaneihinsa saa kunnian kypärää tänään kantaa. Joukkueen kapteeni Mikko Pukka palannee lainakomennukselta Tapparan riveistä. Kaikkia kolmea tamperelaisseuraa tällä kaudella edustanut Pukka iski eilen maalin Pelicansia vastaan ja on näin myös päässyt tehoille kaikissa kolmessa joukkueessa.

Itse juhlaottelu alkaa klo 17, mutta halliin kannattaa tulla hyvissä ajoin. Ovet aukeavat jo klo 14 ja Alumnien ottelu KOOVEE – Tampere Allstars alkaa klo 15.