KOOVEE matkaa tänään SaPKo:n vieraaksi Savonlinnaan

Eilen kotona tappion kärsinyt KOOVEE matkaa voitonnälkäisenä Savonlinnaan SaPKo:n vieraaksi. SaPKo:llakin on tappio takanaan, sillä he hävisivät lauantaina vieraskentällä Peliitoille. Hienoinen lepoetu pässipaidoilla tähän peliin on, muutoin on odotettavissa erittäin tasainen taistelelu.

Alavireisesti kautensa aloittanut SaPKo vapautti yllättäen täksi kaudeksi päävalmentajaksi nimetyn Niko Erosen. Uuden valmentajan hakuprosessi on vielä käynnissä, joten vetovastuussa on toistaiseksi Erosen apuna ollut Juho Nykänen. Hankala syksy on näkynyt myös kaukalossa, jossa SaPKo on vasta sijalla 11. Tuo sijoitus on myös juuri sen viivan alapuolella, mikä erottaa keväällä pudotuspeleihin ja karsintoihin jatkavat joukkueet.

Pässipaitojen kultaista kypärää kantaa täksi kaudeksi Joensuusta siirtynyt puolustaja Wiljami Kupiainen(1+3=4) ja häntä seuraavat kapteeni Juuso Forsström (1+2=3) sekä unkarilainen Krisztian Nagy (1+2=3). Torjuntavastuun on täysin kantanut Jukureiden lainavahti Eetu Randelin (92.31%), joka on kaikki pelit pelannut.

KOOVEEn sarjasijoitus on ainoastaan yhden pykälän parempi, joten sen suhteen odotettavissa on tasainen vääntö pisteistä. KOOVEE todennäköisesti lähtee matkaan ilman Mestiksen pistepörssin kärkimies Juho Liuksialaa (4+7=11), joka saattaa parannella pikku kolhuaan. Kultainen kypärä nähtäneen siinä tapauksessa Santeri Sillanpäällä (2+5=7), jolta puolestaan Veripalvelun punainen kypärä jää pois. Maalissa jatkanee eilen loistavasti torjunut Kari Piiroinen (89.74%).

Ottelu Savonlinnassa alkaa tänään klo 18.30 ja on nähtävissä jälleen C More-palvelun kautta. Hakametsässä pelataan jälleen ensi viikon perjantaina, jolloin Joensuun Kiekko-Pojat saapuu vierailulle.