KOOVEE solmi sopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa

KOOVEE on rauhassa seurannut pelaajarintaman tapahtumia kesän aikana, eikä juuri ole otsikoissa näkynytkään. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että seurassa oltaisiin pelkästään nautittu suomalaisen kesän kauneudesta. Sähköpostit liikkuvat tiuhaan tahtiin ja niin koti- kuin ulkomaisiakin pelaajia tulee tyrkylle päivittäin. Näistä GM Juha Järvenpään tehtävänä on löytää joukkueeseen sopivat vahvistukset.

Joukkueessa on vielä muutamille pelipaikoille pelaajia hakusessa, joten uutisia varmasti kuullaan vielä ennen kauden alkua.. Tänään KOOVEE julkaisee kolme uutta pelaajasopimusta. Vahvistusta saadaan sekä maalinsuulle että hyökkäykseen.

Maalivahti Kristian Tamminen

Kristian on Tapparan ja Ilveksen kiekkokoulujen kasvatti. Tampereelta hän lähti SaiPan paitaan. Hienoa saada Tamminen takaisin Tampereelle! Nuori ja hyvin motivoitunut maalivahti hakee nostetta uralleen ja haluaa tulevaisuudessa kantaa liigajoukkueen paitaa päällä.

https://www.eliteprospects.com/player/314305/kristian-tamminen

 

Hyökkääjä Aleksi Luhtalampi

Aleksi tunnetaan kovana aloittajana sekä luotettavana omanpäänpelaajana, varmasti sama linja jatkuu myös Kooveen paidassa. Aleksilta odotetaan onnistumisia myös hyökkäyspäässä. 231 Mestis ottelun kokemuksella odotetaan myös johtajuutta kentällä sekä joukkueen sisällä. Aleksi oli toissakaudella voittamassa kultaa ja viimekaudella hopeaa KeuPa HT:n paidassa, joten kokemusta löytyy finaaliotteluista.

https://www.eliteprospects.com/player/43313/aleksi-luhtalampi

 

Hyökkääjä Miika Heikkilä

Miika on käynyt HPK:n kiekkokoulun, josta tuli Tampereelle. Mestisotteluita on kertynyt 125kpl sekä liigaotteluita 88kpl Tapparan sekä Pelicansin riveissä. Miika tuo joukkueeseen kokemusta kaukaloon sekä pukukoppiin. Miika tähtää takaisin liigatasolle kahden ulkomailla vietytetyn kauden jälkeen. Tässä KOOVEE haluaa antaa Miikalle mahdollisuuden näyttää omaa osaamistaan ja toimia ponnahduslautana takaisin Liigaan.

https://www.eliteprospects.com/player/25376/miika-heikkila

Muista kauden kovin kausikorttitarjous! Hanki omasi jo nyt ja ota varmuuden vuoksi kavereille kanssa!

https://www.seat4.me/kausikortit/koovee