KOOVEE taipui K-Vantaalle

KOOVEE kärsi harmillisen kotitappion K-Vantaalle luvuin 2-5 (1-1, 1-1, 0-3).

Ottelun alku oli vahvasti vieraiden hallintaa, mutta KOOVEE onnistui kuitenkin tekemään avausmaalin, kun Julius Valtosen tarkka laukaus ohitti Juho Ratilaisen. K-Vantaa pystyi jatkamaan vahvaa otettaan, eikä KOOVEE oikein missään vaiheessa päässyt omaa kiekollista peliään pelaamaan. Erän puolessa välissä Riku Tiainen onnistuu riistämään kiekon KOOVEEn maalin takana ja syöttämämään sen Joona Harjamalle, joka nopeasti siirtää kiekon takatolpalle liukuneelle Erik Embrichille, jolla on helppo työ nostaa kiekko yli jäässä makaavan Lassi Yrjölän. Vieraat jatkoivat painostustaan läpi erän, mutta KOOVEEn puolustuspeli pystyi pitämään heidät poissa parhailta maalintekopaikoilta ja tauolle mentiin tasatuloksessa 1-1.

Toisen erän KOOVEE aloittaa selvästi pirteämmin. Kesken ylivoimahyökkäyksen tapahtuu kuitenkin harmillinen kiekonmenetys, josta lohipaidat pääsevät yrittämään maalintekoa. Yrjölä saa torjuttua ensimmäisen kiekon, mutta kiekon jäädessä pyörimään maalinedustalle pääsee Jussi Pelto-Arvo siirtämään vieraat 1-2 johtoon. Kotijoukkueen kuitti tulee kuitenkin lähes välittömästi. Hyökkäyspään aloituksen jälkeen Santeri Sillanpää voittaa laidassa kiekon ja syöttää sen viivalle Jesper-Juhani Ilvessuolle. Tämän kovan laukauksen Ratilainen pystyy torjumaan, mutta Jesse Hurme on haukkana maalinedessä ja iskee kiekon verkkoon tasoittaen pelin. Maalia tutkikaan vielä kuvanauhalta hetken aikaa, mutta hyväksytään lopulta. KOOVEE pääsee kolmasti yrittämään johto-osumaa ylivoimallakin, muta se viimeisin terävyys kuitenkin jää puuttumaan ja lisämaaleja ei erässä nähdä.

Kolmannen erän isännät pääsevät aloittamaan ylivoimalla, mutta K-Vantaa kestää tämän. Hetki jäähyn päätyttyä onnistuu vieraat onnekkaasti siirtymään johtoon, kun Pekka Niemimaan luistinten kautta kiekko menee maaliin. Tilannetta katsottiin kuvanauhalta todella pitkään, mutta lopulta tuomaristo hyväksyy tämänkin maalin. KOOVEE kyllä yrittää sinnikkäästi päästä tasoihin, mutta vieraiden puolustuspelaaminen on hyvää eikä oikein kunnon tekopaikkaa KOOVEElle löydy. Päinvastoin, hurjassa vireessä oleva Miro-Pekka Saarelaiselle avautuu kuin lahjaksi avoin tekopaikka, eikä hän erehdy vaan siirtää joukkueensa jo 2-4 johtoon. KOOVEE yrittää lisämaaleja ilman maalivahtia ja pystyykin hyvin rakentamaan peliä hyökkäysalueella, mutta niin vain vieraiden Joel Sund pääsee lopulta siirtämään kiekon vielä kertaalleen isäntien maaliin ja lopputulos 2-5 on taululla.

K-Vantaalle tämä on ensimmäinen kerta täll kaudella, kun se pystyy ottamaan kaksi perättäistä voittoa. KOOVEE putoaa jo sarjan viimeiseksi, tosin tasapisteissä IPK:n kanssa. KOOVEEn pelit jatkuvat tulevana lauantaina Haka 2 -hallissa klo 17 alkavalla ottelulla Ketterää vastaan. Nyt tarvitaan sinunkin ääntäsi hallilla, saavu siis kannustamaan KOOVEE voittoon!