KOOVEE vahvistaa rivejään kahdella pelaajalla

Tampereen KOOVEE on solminut loppukauden sopimukset puolustaja Juuso Wallin sekä hyökkääjä Elias Elomaan kanssa. 

22-vuotias Juuso Walli on Porista lähtöisin oleva puolustaja, joka alkukauden on pelannut IPK:n riveissä. Isokokoinen puolustaja tuo kauan kaivuutta kokoa ja näköä KOOVEEn puolustukseen. Hänellä on tilillään 91 liigaottelua sekä Mestiksen mestaruus ja A-nuorten hopea. Tällä kaudella hän ehti edustaa IPK:ta kolmen ottelun verran Mestiksessä.  

Juuso Wallin tiedot: https://www.eliteprospects.com/player/151939/juuso-walli

 

Elias Elomaa puolestaan on Tampereen omia poikia. Aikoinaan KOOVEEnkin junioreissa pelannut Ilves-kasvatti palaa kotikaupunkiinsa 21 vuoden ikäisenä. Alkukausi hänellä meni Jokipoikien riveissä ja tehoja kertyi 2+3 pelaamissaan 30 ottelussa. Viime kaudella Tapparan A-junioreiden riveissä pisteitä kertyi 46 ottelussa mukavat 20+30. 

Elias Elomaan tiedot: https://www.eliteprospects.com/player/181426/elias-elomaa

Näillä pelaajilla KOOVEE pystyy vahvistamaan rivejään huomattavasti. KOOVEEn tavoitteena on säilyä sarjassa ilman karsintoja ja tuo tavoite on vielä täysin realistinen. 

Huomisessa vieraspelissä Savonlinnassa Walli saattaa olla jo pelaamassakin. Elomaa ilmeisesti vasta liittyy siellä joukkueeseen. Perjantain kotipelissä RoKia vastaan molempien odotetaan olevan viimeistään jäällä. Tule seuraamaan miten uudet vahvistukset onnistuvat!