KOOVEEn viimeistely tökki – Tehokas K-Vantaa otti pisteet

KOOVEE – K-Vantaa 1-5 (1-2,0-1,0-2)

Torstain ainoasta Mestis-ottelusta odotettiin tasaista taistoa pisteistä, olivathan joukkueet sarjataulukossa perättäisillä sijoilla ainoastaan pisteen erolla KOOVEEn hyväksi. Tasainen otteluhan lopulta olikin, vaikkakin K-Vantaa osoitti terävyytensä viimeistelyssä.

KOOVEEn viimeistely ei toiminut sitten millään, yrityksestä se ei jäänyt puuttumaan. Vieraat puolestaan rankaisivat isolla prosentilla omista paikoistaan ja ottivat kauden ensimmäisen voittonsa KOOVEEsta.

Erä 1:

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, mutta kiekko pomppi onnekkaammin vieraille. K-Vantaa onnistui minuutin sisällä kahdesti iskemään kiekon ohi Patrik Hamrlan, joka jäi tilanteissa voimattomaksi.

Maalien myötä ote siirtyi hetkeksi vieraille ja KOOVEE joutui keskittymään puolustamaan maaliaan lisäosumilta. Siinä isännät onnistuivatkin ja vantaalaisten rynnistys ei tuottanut tulosta.

KOOVEE pääsi takaisin peliin mukaan ja vihdoin kiekko löysi tiensä myös K-Vantaan maaliin. Kiekko näytti menevän Niko Lahtisen luistimesta ja tilannetta tarkisteltiinkin kuvanauhalta pitkään. Maali hyväksyttiin ja merkittiin kiekon maalille toimittaneen Joona Lehtisen nimiin ja Tomi Purmolalle syöttöpiste.

Erä 2:

KOOVEE aloitti erän nälkäisempänä ja loi painetta vieraiden alueelle. Hyvistäkään yrityksistä huolimatta ei kiekkoa saatu Paavo Hölsän selän taakse toimitettua.

Edes hyvin pyörinyt ylivoima ei tuottanut toivottua tulosta. K-Vantaa puolestaan käytti oman tilanteensa tehokkaasti hyväkseen, kun viime kaudella KOOVEEn väreissä ihastuttanut Okko Kangasniemi siirsi vieraat jälleen kahden maalin johtoon.

Erä 3:

Kolmas erä alkoi toisen erän tapaan KOOVEEn hakiessa raivoisasti kavennusta. Hölsä maalillaan oli kuitenkin ohittamaton, eikä hyvistäkään paikoista kiekkoa saatu hänen ohitseen.

K-Vantaa näytti jälleen siinä suhteessa tekemisen mallia ja iski ratkaisevan tuntuisen kolmen maalin johdon viiden minuutin pelin jälkeen. Lopussa KOOVEE haki rohkeasti riskilläkin osumaa 6vs4-ylivoimalla, mutta maalinteossa onnistuivat vieraat.

Seuraava peli pelataan lauantaina, jolloin Hakametsään saapuu Kiekko-Pojat Joensuusta. Silloin onkin aika iskeä “tänään tekemättömät” maalit ja palata voittokantaan!