Kotivoittoa janoava KOOVEE saa vieraita Vantaalta

Tiistaina Keuruulla tappion kärsinyt KOOVEE lähtee tänään ärsytettynä isännöimään K-Vantaata. Edellisestä voitosta onkin kulunut jo yli kuukausi, joten nyt olisi korkea aika palata voittojen tielle.

K-Vantaa saapuu Tampereelle myös tappio niskassaan, sillä se hävisi viimeksi kotonaan RoKi:lle jatkoajalla. Vantaalaiset ovat KOOVEEn tavoin alisuorittaneet alkukauden ja ovat sarjataulukossa 12.sijalla kerättyään 15 pistettä 16 ottelusta. KOOVEElla on yksi piste vähemmän ja se pitää tällä hetkellä viimeistä sijaa hallussaan.

Vantaalaisten valopilkkuna on alkukaudella ollut joukkueen kapteeni Joni Piipponen, joka on iskenyt mukavat tehot 8+6. Hiljalleen on vireeseen pääsemässä myös Liigasta takaisin Mestikseen palannut Miro-Pekka Saarelainen, jolla on tällä hetkellä kasassa 2+10 tehot. Lohipaitojen selkeä ykköstorjuja on puolestaan ollut Samuli Tervo. Puolustukseensa he hankkivat tällä viikolla kovan vahvistuksen, kun latvialainen 51 KHL-ottelua viime kaudella pelannut Ernests Osenieks saapui Vantaalle.

KOOVEEn kokoonpano on tänään kenttäpelaajien osalta sama kuin tiistaina Keuruulla. Ainoa muutos tapahtuu tolppien välissä, sillä Kari Piiroinen saapuu Tapparasta lainalle. Piiroiselle tämä ottelu on jo kuudes KOOVEEssa.

Tiistaina KOOVEEn pelisuoritus vielä vaihteli jonkin verran, mutta selvästi enemmän joukkue pystyi hyviä jaksoja pelaamaan. Tasainen ottelu ratkesi kotijoukkueen pystyessä paremmin hyödyntämään maalintekotilanteensa. Tänään KOOVEElta tarvitaan astetta paria enemmän röyhkeyttä sekä luovuutta hyödyntää omat paikkansa.

Tänään on Avin määräysten mukaisesti katsojilla oltava koronapassi päästäkseen ottelua paikan päälle katsomaan. Lue lisää https://tampereenkoovee.fi/uutiset/koovee-ottaa-koronapassin-kayttoon-kotiotteluissaan/