Latvian mestari saapuu Hakametsään

Hakametsässä nähdään ensi viikolla kansainvälistä jääkiekkoa, kun Latvian mestari tekee ensivierailunsa Suomeen ja kohtaa KOOVEEn Mestis-ottelussa.

Kansainvälistyvän Mestiksen ensimmäinen maan rajojen ulkopuolelta saapuva joukkue HK Zemgale tekee ensiesiintymisensä kotimaisissa kaukaloissa ensi viikolla. Mikäpä muu paikkakunta ja jäähalli tähän historialliseen tapahtumaan sopisikaan kuin Tampereen Hakametsä.

Viime kaudella Zemgale voitti maansa mestaruuden ja johtaa sitä tälläkin hetkellä. Yhteistyössä Latvian Jääkiekkoliiton kanssa toimiva Zemgale luisteluttaa Hakametsän jäälle nuoria ja motivoituneita latvialaiskiekkoilijoita, joille pelaaminen Mestiksessä on tärkeä astinlauta kohti isompia sarjoja.

Miten hyvin Latvian mestari pysyy luisteluvoimaisen KOOVEEn kyydissä, sitä kannattaa saapua itse halliin katsomaan. Pientä esimakua Zemgalen iskukyvystä saadaan nyt viikonloppuna, kun he isännöivät Heinolan Peliittoja kahdesti kotikaukalossaan.

Ottelut alkavat sekä tiistaina että keskiviikkona klo 18.30. Hallin ovet sekä ravintolamaailma avaavat ovensa jo 17.30. Kukko Baari anniskelukatsomoineen ja pub Wanha Mestari 68 sekä kioskit toivottavat teidät kaikki nauttimaan ottelusta ja edullisista tuotteistaan.

Ottelut ovat herättäneet laajasti kiinnostusta ja Hakametsään odotetaankin saapuvan runsaasti yleisöä. Näihin otteluihin KOOVEE tarjoaa sisäänpääsyn kahdelle yhden lipun hinnalla. Nyt kannattaa siis napata kaveri mukaan seuraamaan kansainvälistä jääkiekkoa!

Varaa siis paikka itsellesi ja kaverille hankkimalla liput ennakkoon osoitteesta https://www.lippu.fi/artist/koovee/