Luottopelaajat ovat valmiita sarjan jatkumiseen – 12 joukkueella jatketaan

Eilen saatiin kuulla hyviä uutisia Mestiksen jatkumisesta. SaPKo ja RoKi jäivät lopulta ainoina joukkueina pois loppukaudelta eli sarja jatkuu 12 joukkueen voimin. Otteluohjelma valmistuu aivan lähipäivinä, mutta aloituspäivän pitäisi olla ensi viikon lauantai 13.2.

KOOVEEn joukkueessa on pieniä muutoksia tapahtunut reilun kahden kuukauden tauon aikana. Joukkueesta ovat ulkomaille siirtyneet Eero Savilahti, Elias Elomaa sekä Liam Finlay. Tulopuolella on niin ikään kolme pelaajaa, sillä KOOVEEseen ovat siirtyneet kanadalaiset Nicholas Canade ja Brett Harrison sekä slovakialainen Artur Turansky. Arturin ovat muutoin huoltajat nimenneet Turakaiseksi…

KOOVEE on harjoitellut tauon aikana lähes normaalisti ja on valmis pelien jälleen jatkuessa. KOOVEEn maalia syyskaudella vartioinut Kimmo Rautiainen odottaa olevansa heti samassa vireessä kuin syksyllä. Katso Kimmon mietteet torstain aamujäiltä:

KOOVEEn paras pistemies Niko Lahtinen on samoilla linjoilla Kimmon kanssa. Pelejä on jo kovasti odotettu ja nyt ne vihdoin alkavat. Niko on iskenyt 16 ottelussa tehot 9+11, joita hän lähtee nyt parantelemaan. Myös Niko pääsi haastateltavaksi aamujäiltä.

 

Ilmoitamme heti, kun otteluohjelma valmistuu. Seuraa siis meidän viestintäkanaviamme tarkasti.