Eilen taistelu vajaamiehisenä ei tuonut pisteitä – Tänään Keuruulle tärkeään kamppailluun

Eilen KOOVEE oli haastavan tilanteen edessä. Runkosarjan voiton varmistanut IPK oli tulossa vieraaksi, mutta olosuhteiden pakosta käytettävissä oli ainoastaan 12 pelaajaa. Ilveksen lainamiehet olivat U20-pelissä Lahdessa ja omista pelaajista osa oli sairaana ja loukkaantuneena.

KOOVEEn taisteluilme oli kuitenkin loistava, eikä edes yhden miehen putoaminen avauserän jälkeen kokoonpanosta sitä heikentänyt. Nuori Markus Laurila laukoi uran ensimmäisen mestismaalinsa ja Verneri Virtanen torjui maalillaan jälleen loistavasti pysäyttäen 42 laukausta.

Vaikka IPK hallitsikin pelitapahtumia, oli KOOVEElla vaarallisia paikkoja läpi ottelun. Pelin ollessa pitkään 1-1, oli KOOVEElla paikkoja johto-osumaankin. Sitä ei kuitenkaan nähty, mutta reilu kaksi minuuttia ennen päätössumeria onnistui IPK iskemään itsensä johtoon. Lopussa vieraat vielä onnistuivat kaunistelemaan loppulukemat tyhjään KOOVEE-maaliin.

Kamppailu viimeisestä pudotuspelipaikasta on vielä hengissä. KeuPa HT sai Forssasta ainoastaan pisteen, joten eroa on nyt kaksi pistettä. Tänään KOOVEE vieraileekin juuri Keuruulla, jossa ottelun lopputuloksella on erittäin suuri merkitys jatkoonpääsyn kannalta.

Mikäli KOOVEE ei saa pistettäkään, ei joukkueella enää ole mahdollisuuksia viimeisellä viikolla nousta viivan ylitse. Yhden pisteen saalistaminen mahdollistaa ainoastaan tasapisteisiin pääsemisen. Keuruulta on saatava siis vähintään kaksi pistettä, joka pitää tavoitteet vielä hengissä ensi viikkoon.

KOOVEElla on ensi viikolla jäljellä kotiottelu Hermestä vastaan eli mahdollisuus kerätä kolme pistettä. KeuPa HT:llä puolestaan on vierasottelut Jokereita sekä Ketterää vastaan.