KOOVEE voitti Keuruulla – Virtaselle nollapeli ja Laurellille uran avausmaali

Lauantaina Keuruulla pelattiin KOOVEEn kannalta erittäin merkityksellinen ottelu, kun se kohtasi isäntänä toimineen KeuPa HT:n. Tappio olisi tarkoittanut pudotuspelien ulkopuolelle jäämistä, joten joukkue lähti luonnollisesti taistelemaan voitosta.

Lainapelaajat olivat palanneet kokoonpanoon, mikä antoi valmennukselle perjantaita enemmän työkaluja voiton hankkimiseen. Vieläkään ei aivan täyttä rosteria saatu kasaan, mutta kolme täyttä kentällistä kuitenkin.

Avauserässä kotijoukkueen otteissa näkyi hermostumista, minkä KOOVEE käytti hyväkseen iskien vaarallisia vastahyökkäyksiä toisensa jälkeen. Yksi näistä johti myös avauamaaliin, joka jäi lopulta ottelun voittomaaliksi.

Eemil Laurell purki omalta alueelta roikkukiekon KeuPa:n päätyyn, jonne Santeri Aalto ja Markus Laurila säntäsivät antamaan välittömästi painetta. Laurila nappasikin kiekon ja näki Laurellin luistelevan kohti maalia ja antoi hänelle nappisyötön. Uran ensimmäisen mestismaalin nuorukainen iski upeasti jäänuoliaisella aivan takatolpan juureen.

Eemil Laurell iski uran avausosuman tärkeään paikkaan

KOOVEE pelasi erittäin viisaasti riskejä välttäen ja pystyikin pitämään isännät poissa vaarallisilta maalipaikoilta. Kultakypärä Tomi Purmolalla oli toisessa erässä loistava paikka viedä joukkue jo kahden maalin johtoonkin, mutta kiekko ei suostunut enää maaliviivaa ylittämään.

Vaikka KeuPa saikin laukauksia kohti maalia, oli jälleen kerran Verneri Virtanen muurina maalillaan. 34 torjuntaa ja uran toinen nollapeli oli saldona loistavaan kevätvireeseen päässeelle Virtaselle.

KOOVEE on nyt pudotuspeliviivan yläpuolella pisteen keuruulaisia edellä. Ensi viikolla pelataan runkosarjan viimeiset ottelut, jotka lopulta näyttävät kumpi joukkueista jatkaa pelejään ja kumpi joutuu kesälomalle.

KeuPa:lla on etuna yksi ottelu KOOVEEta enemään, sillä he kohtaavat vieraissa keskiviikkona Jokerit ja torstaina Ketterän. KOOVEEn ainoa mahdollisuus lisätä pistesaldoa on torstainen kotiottelu Hermestä vastaan.

KOOVEEn täytyy ensi viikolla saada vähintään yhtä paljon pisteitä Hermes-ottelustaan kuin KeuPa saa kahdesta vierasottelustaan. Mikäli KeuPa voittaa keskiviikkona Jokerit, on KOOVEEn voitettava Hermes ja keuruulaisten jäätävä pisteittä Imatralla.

Nyt on Sinun hetkesi antaa tukea taistelevalle KOOVEEn joukkueelle. Torstain ottelu ratkaisee paljon, joten saavu paikalle kannustamaan KOOVEE kotivoittoon! Nämä soturit ovat tukesi ansainneet!