AINOASTAAN PISTE VANTAALTA

K-VANTAA – KOOVEE  2 – 1 (1-0, 0-1, 0-0, 1-0)

Maaottelutauon jälkeen KOOVEE ei aivan heti saanut kaikkia koneitaan käyntiin. Varsinkin ottelun alussa isännät olivat terävämpiä ja KOOVEEn peliä leimasi hermostuneisuus sekä huolimattomuus.

Avausmaali käy tästä mainona esimerkkinä. Joukkueet joutuivat tasavajaalle eikä KOOVEEn pelaajta olleet täysin hereillä tilanteessa, vaan isäntien Joel Sund karkasi läpiajoon. Hän ei erehtynyt, vaan onnistuiohittamaan muutoin loistavasti pelanneen Lukas Dostalin.

Toinen erä oli ensimmäisen toisintoa, mutta aivan erän lopussa onnistuu KOOVEE iskemään ylivoimalla tasoituksen. Alex Hukki laukoo kiekon maaliin ja syöttöpisteet annetaan ViliJesper Koivulalle sekä Erno Hopposelle.

Kolmas erä on puolestaan KOOVEEn hallintaa. Se pystyy painamaan hyökkäykset isäntien päätyyn ja varsinkin Koivulalla on paikkoja iskeä ratkaisumaali. Sitä ei kuitenkaan synny, vaan ratkaisua lähdetään hakemaan jatkoajalla.

KOOVEE on aktiivisempi, mutta lohipaitojen kärsivällinen peli tuottaa tuloksen. Pieni huolimattomuus KOOVEElta ja isäntien Nico Nurmikannalle siunaantuu paikka, josta hän ei erehdy. Hyvästä taistelusta huolimatta KOVEE saa palkkiokseen ainoastaan yhden pisteen. Toki erittäin tärkeän sellaisen.

KOOVEEsta maininnan arvoisia pelaajia ovat maalivahti Lukas Dostal, jonka rauhallisuus oli silmiinpistävää. Nuorukainen ei tehnyt yhtään ylimääräistä liikettä, mutta liikkuessaan oli terävänä kuin kärppä. Puolustuksesta Erno Hopponen pelasi kypsää peliä molempiin suuntiin. Hyökkäyksestä kultakypärä Vili-Jesper Koivula erottui lukuisten maalitilanteiden johdosta, mutta hiukan enemään tehoja häneltäkin jäätiin kaipaamaan. Ikiluotettava Ville Lehtonen johti varsinkin alivoimalla joukkuettaan mainiosti, kuten kapteenin kuuluukin.

Seuraavaksi luvassa varsinainen kuuden pisteen ottelu, kun IPK saapuu perjantaina Haka 2:seen. Silloin KOOVEE tarvitsee meitä kaikkia katsomoon kanuustamaan. Nähdään siis perjantaina hallissa!