JJ Ilvessuo palaa KOOVEEseen -Aleksi Ojalalle sopimus

KOOVEEn puolustus vahvistuu viime kauden kapteenin Jesper-Juhani Ilvessuon saapuessa joukkueeseen. 24-vuotias JJ on Ilveksen juniorikoulun kasvatti, joka on KOOVEEn matkassa ollut edelliset kolme kautta. Hänet tunnetaan loistavana joukkuepelaajana, jonka valmennus pystyy heittämään kentälle milloin tahansa ja mihin rooliin tahansa. Viime kaudella hän kantoi kapteenin C-merkkiä ja kaksi edellistä hän toimi varakapteenina.

25-vuotias hyökkääjä Aleksi Ojala puolestaan vakuutti valmennusjohdon annettuaan tämän syksyn näyttöjä try out-pelaajana. Hänen kanssaan seura teki myös sopimuksen tästä kaudesta. Ojala on myös saanut kiekko-oppinsa Tampereella, sekä Ilveksessä että KOOVEEssa pelaten. Neljä edellistä kautta hän opiskeli ja pelasi yhdysvaltalaisessa Elmira Collegessa. Energinen laitahyökkääjä ihastuttaa yleisöä periksiantamattomalla pelityylillään.

Aleksi Ojala vakuutti otteillaan valmennuksen.

Hyökkääjä Lassi Korpelaa KOOVEE haluaa kiittää tähän astisita palveluksista. Hän on vapaa etsimään uutta seuraa. Lassi ehti kolmen kauden aikana pelata KOOVEEssa 53 ottelua, joissa syntyi 4+4 tehot. Lassille toivotamme onnea tuleviin haasteisiin.