Joulukuu aloitetaan kotiottelulla Hokkia vastaan

KOOVEE aloittaa joulukuunsa kotiottelulla sarjanousija Kajaanin Hokkia vastaan. Sarjataulukossa kolmantena oleva KOOVEE kärsi keskiviikkona harmittavan tappion Ketterälle ja lähtee nyt aloittamaan uutta voittoputkea.

Kajaanin Hokki nousi täksi kaudeksi takaisin Mestikseen ja aloittikin kauden hyvin. Alun jälkeen tahti on hiukan hiipunut ja kajaanilaiset löytyvät sarjataulukosta sijalta kymmenen. Hokkihan oli Mestiksen kärkijoukkueita vielä muutama vuosi sitten, mutta taloudelliset ongelmat toivat muutaman vaisumman kauden ja vauhtia piti hakea Suomi-sarjasta. Keväällä Hokki yritti napata KOOVEE:lta paikan Mestiksessä karsinnoissa, mutta KOOVEE piti pintansa voittaen sarjan puhtaasti 4-0. LeKin jäädessä ilman lisenssiä, pääsi Hokki kuitenkin Mestikseen ja on nyt tekemässä uutta nousua.

Hokin ehdoton ykkösnimi on pistepörssin kakkosmies Jarkko Harjula. 25-vuotias laitahyökkääjä on iskenyt jo tehot 14+12 eli KOOVEE:n puolustuksen on oltava tarkkana hänen kanssaan. Myös puolustaja Risto Mattila on aloittanut kauden vahvasti pisteiden valossa ja varsinkin ylivoimalla on osoittautunut vaaralliseksi. Maalissa Hokilla on tänään Tomi Rautio, joka vielä metsästää kauden ensimmäistä voittoaan.

KOOVEE:n tehomiehiä keskiviikon Ketterä-pelissä olivat Jere Helenius kolmella syötöllään, sekä kahden tehopisteen miehet Otto Mäkinen ja Janne Seppänen. Kokoonpanoon palaa Miika Heikkilä, joka oli keskiviikon pelistä poissa lievän vamman vuoksi. Maalilla vahvoja otteitaan jatkaa Eetu Mäkiniemi.

Ottelu alkaa klo 17.00. Tervetuloa kannustamaan KOOVEE kotivoittoon!