Kahden ottelun viikko – Hyödynnä 2in1-tarjous kotipeliin

Pohjoisen reissu on nyt takanapäin ja toivottavsti myös flunssa-aalto, Tällä viikolla Suomen Viihdyttävintä Lätkää nähdään taas Hakametsässäkin, kun Heinolan Peliitat saapuu keskiviikkona vierailulle. Viikon päättää perjantain vierasottelu Joensuussa Kiekko-Poikien vieraana.

Keskiviikkona vietetään Naisten päivää, joten mikäs sen parempi lahja naisille olisi kuin lippu KOOVEEn otteluun! Runkosarjan kolmeen viimeiseen otteluun saa nyt kaksi lippua yhden hinnalla, joten nyt on hyvä tilaisuus iskeä kaksi kärpästä yhden hinnalla. Romanttinen siipibuffa-illallinen ja KOOVEEn peli, parasta mitä keskiviikkona Tampereella voi tehdä! Lue lisää: https://tampereenkoovee.fi/uutiset/kooveella-runkosarjan-rutistus-koe-hakametsan-huuma-ottamalla-ystava-mukaan/

Peliittojen kohtalona on todennäköinen joutuminen karsintoihin Suomi-sarjan joukkuetta vastaan. Joukkue on 11 pistettä jäljessä Hokkia ja jaossa on enää 12 pistettä. Hokki on myös yhden ottelun vähemmän pelannut.

Tiukka kamppailu Peliitoilla on käynnissä FPS:n kanssa siitä, kumpi jää viimeiseksi suomalaiseksi joukkueeksi sarjataulukossa. Forssalaiset ovat kaksi pistettä perässä yhden ottelun vähemmän pelanneena. Väliin mahtuu toki HK Zemgale, joka tosin ei karsintoihin joudu oli sijoitus mikä tahansa.

Perjantainen vastustaja Kiekko-Pojat löytyykin sarjataulukon toisesta päästä, viidenneltä sijalta. Joensuulaiset ovat tasapisteissä neljäntenä olevan IPK:n kanssa, taistellen kotiedusta puolivälieriin. Hiukan toki Kiekko-Poikien on syytä kurkkia taaksepäinkin, sillä Hermes on kahden ja KeuPa HT kahdeksan pisteen päässä. Heillä myös ottelut vähemmän pelattuina.

KOOVEEn sijoitus on yhdeksäs ja joukkue käy kovaa taistoa K-Vantaan kanssa siitä, kumpi saa kotiedun villi kortti -kierrokselle. Vantaalaiset ovat kaksi pistettä edellä ja todennäköisin vastustaja pudotuspelien alkaessa. Toki KeuPa on seitsemäntenä ainoastaan kuuden pisteen päässä ja täysin ohitettavissa vielä.

Keväistä kiekkohuumaa siis tarjolla yllin kyllin. Vaikka otteluista saa saman verran pisteitä kuin alkukaudestakin, näin keväisin niiden merkitys korostuu asetelmia haettaessa. Tule, näe ja koe koko Tampereen KOOVEEn taistelu Mestiksen sijoituksista!